Bedrijfswageninrichting Bankschroef: Wat jij moet weten

Bankschroef Bedrijfswageninrichting

Ontdek het gemak van een mobiele bankschroef

Ontvang direct informatie

Snelmenu

tuev-leitertraeger.jpg

“Er is niets fijner dan al het werk op locatie te kunnen doen”

Bankschroeven voor bedrijfswagens

Bij Tecnolam bieden we twee hoofdzakelijke varianten van bankschroeven aan. Je hebt de keuze uit: 

 • Een grote kantelbare bankschroef
 • Een uitschuifbare kleinere bankschroef 

Hieronder zullen we je meer uitleg geven over de voor- en nadelen van beide bankschroeven en je helpen in de keuze. 

Het is belangrijk om een professionele bankschroef te hebben als jij vakkundig en nauwkeurig wil kunnen werken vanuit je mobiele werkplaats.

Een bankschroef wordt gemaakt van staal en gietijzer, maar bestaat primair uit staal. Er zijn verschillende soorten bankschroeven, en bij Tecnolam hebben we er voor gekozen om je twee soorten aan te bieden om de keuze makkelijk te houden. 

De bankschroeven zijn gemonteerd op draaiklemmen en zijn makkelijk te verstellen, zodat jij je makkelijk kan focussen op je klus. 

Bij de aankoop van een bankschroef is het belangrijk om te kijken naar verschillende factoren. Zoals:

 • Materiaalsterkte
 • Klemdiepte
 • Maximale verstelbaarheid

Waar het het belangrijkste is om te letten op het gemak van verstellen en dat er geen plastic of andere goedkope materialen verwerkt zijn in de bankschroef. 

Met wie wij samenwerken

Garanto & Holex
BRAUN
Geen C-merken
Garanto & Holex

Bij Tecnolam werken we daarom bewust samen met ervaren partijen op dit product, je moet hierbij denken aan GARANTO en HOLEX. Dit zijn ervaren producenten op het gebied van meerdere soorten bankschroeven. Waar wij de keuze hebben gemaakt op basis van de duurzaamheid en sterkte van het materiaal. Hierdoor zijn wij er zeker van we je een kwalitatief sterk product leveren waar jij vol met zelfvertrouwen mee aan de slag kan. 

BRAUN

BRAUN is een bedrijf wat excellente service biedt en bankschroeven van topkwaliteit bestelt. We merken dat in het gebruik BRAUN bankschroeven enorm duurzaam zijn en erg lang meegaan. Naast de gegalvaniseerde hendel en het bijzonder stevige aambeeld is iedere bankschroef van BRAUN van topkwaliteit. De bankschroeven van deze topkwaliteit zijn vaak al voor 130 € te verkrijgen. 

Geen C-merken

Iedere bedrijfswageninrichting die verzorgt wordt door Tecnolam moet duurzaam zijn. Een bankschroef die vatbaar is voor roest en slecht tegen temperatuurverschillen kan is niet het type bankschroef wat Tecnolam aan de klant wil leveren. 

Het is daarom een bewuste keuze om niet met de C-merken te werken. Waar een B-merk vaak op prijs kan concurreren en ontbreekt aan naamsbekendheid, is een C-merk vaak flink achtergebleven in kwaliteit. Dit betekent dat de kans op roest of breuk erg hoog is, of dat de onderdelen zorgen dat een gemiddelde of zware klus al snel te veel wordt. 

Tecnolam heeft daarom bewust de keuze gemaakt om alleen met vertrouwde merken die voor jou de beste prijs kwaliteit garantie kunnen bieden. 


Bankschroef voor bedrijfswagens

Uitschuifbare kleine bankschroef

Uitschuifbare bankschroef bedrijfswageninrichting voorbeeld
Uitschuifbare bankschroef bedrijfswageninrichting design
Uitschuifbare bankschroef bedrijfswageninrichting ontwerp

Previous
Next

 • Deze variant neemt weinig ruimte in en is makkelijk in- én uit te schuiven
 • Handig voor werk waar snel even een makkelijke bankschroef nodig is.
 • Beschikbaar voor de meeste modellen (Informeer bij vragen via onderstaand formulier
 • Deze variant is goedkoper dan de grote bankschroef
 • Klaar om aan de slag te gaan in 2 simpele stappen en minder dan 20 seconden.

Waarom zou je kiezen voor een kleine bankschroef?

Als jij wil behoefte hebt aan een bankschroef maar deze niet dagelijks gebruikt is een kleine bankschroef de ideale oplossing.

Deze bankschroef is niet kleiner, maar wel op een manier gemonteerd die minder ruimte inneemt. De plank schuift namelijk de bedrijfswagen lades in en heeft zo minder ruimte nodig.

Door aan de knoppen op de kast te draaien kun je eenvoudig de plank uitschuiven en al snel aan de slag gaan. Dit is goedkoper, en sneller dan de kantelbare bankschroef. 

Het nadeel van deze set is dat je er minder gewicht en druk op kan zetten. Je kan er dus makkelijk basis en wat gemiddelde klussen mee doen, maar je kan het niet zoals een stationaire bankschroef gebruiken. 

Kantelbare bankschroefhouder

Kantelbare bankschroef bedrijfswagen

 • Deze variant kan meer kracht aan en staat stabieler
 • Vooral te adviseren bij gebruik voor loodgieters en andere zware werkzaamheden
 • Beschikbaar voor de meeste modellen (Informeer bij vragen via onderstaand formulier
 • Deze variant is iets duurder dan de kleine bankschroef
 • Klaar om aan de slag te gaan in 3 simpele stappen en minder dan 15 seconden.

Waarom zou je een kantelbare bankschroef gebruiken? 

De kantelbare klemhouder is makkelijk in het gebruik als je je bedrijfswagen als échte mobiele werkplaats wilt zien. Deze structuur en vorm van gebruik is namelijk de sterkste en veiligste manier voor bestelwagens. 

Het systeem is in 3 simpele stappen open te klappen en het is absoluut niet moeilijk. Na installatie zie je al snel hoe makkelijk dit gaat. 

De bankschroef kan op een flexibele draaipen gemonteerd worden waardoor jij deze zo kan draaien als jij dit wilt. Zo is het niet de goedkoopste, maar wel absoluut de beste oplossing voor het veilig verrichten van zware klussen op locatie. 

Te gebruiken in de volgende modellen: 

Voor onderstaande modellen leveren we bankschroeven en veel andere oplossingen. Zo leveren we een breed assortiment aan accessoires, maar ook complete bedrijfswageninrichtingen, inclusief ladekasten, laadvloeren en meer! 

Benieuwd wat je met jouw model kunnen? Klik op jouw model en lees op de bijbehorende pagina wat we voor je kunnen doen! Staat er geen bijbehorende pagina? Vul dan het formulier onderin de pagina in.

Bestelwagenapparatuur voor alle voertuigmerken

In principe kun je bij ons terecht voor bedrijfswageninrichtingen voor auto’s en busjes van allerlei merken. Zo werken wij onder andere met bedrijfswagens van Peugeot, Citroen en Nissan. Mocht je twijfelen of wij met jouw specifieke bedrijfswagen kunnen werken, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen.


Nissan logo
Alle andere accessoires om jouw bedrijfswagen klusklaar te maken:

Bij Tecnolam hebben we een uitgebreid aan assortiment voor bedrijfswagens. Neem anders een kijkje op onze accessoires pagina. 
Ongeacht je beroep óf je interesses, er zit altijd wel wat bij. Gebruik de onderstaande knop voor het eerste contact en we helpen je graag verder met een oplossing voor jouw bedrijf! 


Ontvang een gratis offerte

Ook andere oplossingen helpen we je graag mee:

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de producten die Tecnolam in jouw bedrijfswagen in kan bouwen. Van keurige laadvloeren, tot nette kasten en koffers.  Ook via onderstaand formulier kun je aangeven dat we je hiermee mogen helpen. 

Bij Tecnolam leveren we ladekasten, laadvloeren, panelen voor de wand én allerlei accessoires voor jouw bedrijfswagen.Veelgestelde vragen

Welke keuze heb ik als ik een bankschroef voor mijn bedrijfswagen wil?

Je hebt de keuze uit: 

 • Een grote kantelbare bankschroef
 • Een uitschuifbare kleinere bankschroef 

De eerste bankschroef is duurder, maar sterker en efficiënter, de tweede is goedkoper en makkelijker voor snel gebruik. Lees hier meer en wij helpen je met het maken van de keuze. 

Wat kost de gemiddelde bankschroef?

Een kwalitatieve bankschroef is al te bestellen voor om en nabij de €150. Houdt wel rekening met bijkomende montage en vervoerskosten. 

Wat is de levertijd van Tecnolam?

Een complete bedrijfswageninrichting vanuit Italië duurt circa 15 werkdagen. Wanneer je alleen specifieke accessoires zoekt kunnen we dit sneller leveren. Neem hiervoor vooral contact op.

Interesse in een bankschroef of meer? Laat je gegevens achter:

Laat in onderstaande formulier je gegevens achter en geef aan hoe we jou het beste kunnen bereiken. We overleggen dan samen met jou wat de beste oplossing is en kunnen een gratis 3-D ontwerp maken. Je ontvang dan kosteloos een offerte en kan zelf beslissen of deze oplossing iets voor je is.

We horen graag van je! 

[contact-form-7 id=”725″ title=”Tecnolam NL”]

Copyright © 2021 Bedrijfswageninrichtingen Tecnolam Powered by Tecnolam srl CIF IT00665600417