Bedrijfswageninrichting Ford Transit Custom

Ford Transit Custom

Bedrijfswageninrichting

Een nieuwe efficiënte bedrijfswageninrichting voor je Ford Transit Custom bestel je het beste bij Tecnolam. Wij hebben bedrijfswageninrichtingen beschikbaar voor Ford Transit Custom modellen in alle lengtes. Naast de standaard bedrijfswageninrichtingen die we je hier beneden laten zien kunnen we ook op maat gemaakte oplossingen leveren. Deze efficiënte bedrijfswageninrichtingen kunnen doorgaans binnen een paar dagen worden geleverd en zijn eenvoudig zelf te installeren middels de bijgeleverde instructies en geheel naar eigen wens.

Lees dus vooral verder om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn, hoe je een offerte kunt aanvragen en hoe het zit met beschikbare accessoires. Ook vertellen we je waarom je nu specifiek voor een bedrijfswageninrichting van Tecnolam zou moeten kiezen.

Selecteer de wielbasis van jouw Ford Transit Custom

Hieronder vind je de standaardmodellen die beschikbaar zijn voor de Ford Transit Customer. Dit zijn de modellen voor zowel de linker- als de rechterzijde van de wagen en in verschillende variaties:

Wielbasis 2933 mm L1 

Wielbasis 3300 mm L2

Bedrijfswageninrichting Ford Transit Custom
tuev.jpg
3 Jaar garantie

TÜV Gecertificeerd

Daarom kies je voor een efficiënte bedrijfswageninrichting van Tecnolam

Graag zetten we een aantal redenen voor je op een rij waarom je specifiek zou moeten kiezen voor een efficiënte bedrijfswageninrichting van Tecnolam:

 • 3 Jaar Garantie:
  Om te beginnen bieden we standaard drie jaar garantie op alle producten van Tecnolam. Weet daarnaast dat onze producten uiteraard netjes gecertificeerd zijn.
 • Snelle levertijden:
  Zoals hierboven al werd vermeld kunnen onze standaard bedrijfswageninrichting al binnen een paar weken geleverd worden.
 • Unieke gebruik van een lichte staalsoort:
  Niet geheel onbelangrijk is ook dat wij trots zijn op het feit dat wij de eerste op de markt waren die dit type bedrijfswageninrichtingen kan leveren. Wij kunnen onszelf dus met recht een expert op de markt noemen en hebben uitgebreide ervaring met de Ford Transit Custom.
 • Kwaliteit:
  Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit, weerbestendig en gemaakt om jarenlang mee te gaan.
 • Compleet aanpasbaar:
  Tenslotte is het zo dat de bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam helemaal aan te passen zijn aan jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Hiervoor leveren wij speciale accessoires mee.

Ford Transit custom Bedrijfswageninrichting L1

>> Wielbasis 2.933 mm

Bedrijfswageninrichting Linkerzijde

BASIS

COMFORT

LUXE

Rechterzijde bedrijfswageninrichting

BASIS

COMFORT

LUXE

Beschikbare accessoires voor de Ford Transit Custom:

Om een zo hoog mogelijk efficiëntie te bereiken maken wij graag gebruik van jouw gehele bedrijfsbus. Zowel de binnen- als de buitenkant komen daarbij aan bod. Bovenstaande standaard bedrijfswageninrichtingen kun je compleet maken met een reeks aan beschikbare accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van extra kasten, lades en rekken? We weten zeker dat je verbaasd zult zijn over de hoeveelheid goederen die je nu met je mee kunt nemen.

Vraag nu die gratis 3D offerte aan

Ben je al een beetje enthousiast? Vraag dan direct een offerte aan voor jouw Ford Transit Custom via het onderstaande contactformulier. Wij gaan graag met je om de tafel zitten om tijdens een persoonlijk gesprek precies vast te stellen wat de persoonlijke wensen en behoeftes van jou en jouw bedrijf zijn. Daarnaast heb je natuurlijk tijdens kantooruren de mogelijkheid om telefonisch meer informatie op te vragen.

Bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam bieden jou kortgezegd de mogelijkheid om van jouw bedrijfsbus een mobiele werkplaats te maken. Doordat al het gereedschap en de voorraden in jouw bedrijfswagen een vaste plek hebben hoef je nooit meer te zoeken naar onderdelen en kun je meer meenemen in de wagen dan je denkt. Daarnaast geef je jouw Ford Transit Custom een professionele uitstraling en hoef je uiteraard minder vaak op en neer te rijden naar een opslagplaats.

Al met al is een investering in een bedrijfswageninrichting dus meer dan de moeite waard. Vraag dus snel een offerte en wie weet rij jij binnenkort rond in een prachtige mobiele werkplaats.

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Ford Transit Custom?

  De installatie voor jouw Ford Transit Custom wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

  Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Ford Transit Custom?

  De garantie op de inrichting van jouw Transit Custom is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

  Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Transit Custom nabestellen?

  Je kan onderdelen en accessoires via de Ford Transit Custom altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

  Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Ford Transit Custom?

  De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Transit Custom is circa 10 tot 15 dagen.

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief