Bedrijfswageninrichting Citroën Jumpy

Bedrijfswageninrichting voor jouw Citroën Jumpy

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt als je op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswageninrichting voor je Citroen Jumpy. De Citroen Jumpy is een populaire bedrijfswagen onder klussers en andere ZZPers. Met ruime opbergmogelijkheden is deze bus bij uitstek geschikt voor diegene die het liefst gewoon een mobiele werkplaats met zich mee kunnen brengen. Die mobiele werkplaats maak je helemaal af met behulp van de efficiënte bedrijfswageninrichtingen voor de Citroen Jumpy van Tecnolam. Wij vertellen je hier graag alles over de verschillende mogelijkheden en vertellen je hoe een gratis aanbod kunt aanvragen.

Wielbasis 2925 mm  L1

Inhoudsopgave

3 Jaar garantie
tuev.jpg

Citroen Jumpy L1

>> Wielbasis 2.925 mm

Wij hebben bedrijfswageninrichtingen in verschillende versies beschikbaar voor de Citroen Jumpy. Alle versies zijn beschikbaar in verschillende formaten en gewichten. Er is hierbij voldoende ruimte voor eigen keuzes, doordat je zelf kunt bepalen hoe schappen en lades worden ingericht. Onze bedrijfswageninrichtingen worden helemaal afgemaakt met vloeren, panelen en accessoires. De buitenkant van de Citroen Jumpy wordt daarbij ook niet vergeten en er kan middels onze rekken ook voorraad en of gereedschap op het dak of de zijkanten worden bevestigd. Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van dit specifieke type wagens en kunnen daarom vaak aan mogelijkheden denken die bij jou als ondernemer niet direct in je op komen. Zo verkopen we je niet zomaar een bedrijfswageninrichting, maar 1 die helemaal op jouw specifieke situatie is toegespitst.

Bedrijfswageninrichting Linkerzijde

BASIS

COMFORT

LUXE

Bedrijfswageninrichting Rechterzijde

BASIS

COMFORT

LUXE

Bouw jouw ultieme Citroën Jumpy

Waarom zou je zelf de bedrijfswageninrichting doen van je Werkbus?

We beginnen met de vraag waarom je als ondernemer zou willen investeren in een efficiënte bedrijfswageninrichting. Deze investering kan op de korte en de lange termijn een besparing opleveren als het gaat om tijd en geld. Om te beginnen kun je waarschijnlijk veel meer in de werkbus kwijt dan je van tevoren had kunnen bedenken omdat er zo efficiënt mogelijk gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Bedenk je daarnaast ook dat een professionele en strakke bedrijfswageninrichting ook bijdraagt aan de professionele uitstraling van jouw bedrijf. Verder is het fijn dat je voor alle gereedschappen en machines die je gebruikt een vaste opbergplaats hebt en dat het een en ander veilig kan worden vervoerd.

De bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam behoren tot de beste op de markt. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit een goede relatie met onze klanten. Omdat wij zelf ook leverancier zijn van de producten kunnen we een tijdige levering garanderen en kunnen we een inrichting binnen de afgesproken tijd voltooien. Prettig om te weten is ook dat de producten van Tecnolam standaard komen met een garantie van drie jaar. Wij staan daarmee 100% achter de kwaliteit van onze producten. Uiteraard zijn onze producten netjes gecertificeerd volgens de geldende normen. Nog een groot voordeel van Tecnolam dus.

Tenslotte is het goed om te weten dat wij de complete bedrijfswageninrichting in principe binnen een paar dagen kunnen leveren en dat je zelf de installatie kunt (laten) uitvoeren aan de hand van onze handleidingen. Daarbij is er genoeg mogelijkheid voor eigen inzichten en aanpassingen waarbij er zo min mogelijk vastgelegd is.

Direct een offerte met gratis 3-D tekening:

Een eerste afspraak met Tecnolam is zo gemaakt via ons contactformulier. Wij nemen dan contact op voor een persoonlijke afspraak waarin we jou een idee geven van de mogelijkheden en wij kunnen vaststellen wat de specifieke wensen en behoeftes van jou als ondernemer zijn. We geloven namelijk niet in standaard en willen een bedrijfswageninrichting leveren die past bij jouw specifieke behoeftes en waar je jarenlang plezier aan kunt beleven. Neem dus vandaag nog vrijblijvend en kosteloos contact met ons op!

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief