Bedrijfswagenrichting Renault

Kies direct jouw model:

De bedrijfswagens van Renault vormen een kwalitatief goed merk wagens. Er zijn verschillende uitvoeringen met wisselende afmetingen. Voor vrijwel alle uitvoeringen van de Renault bedrijfswagen zijn er efficiënte bedrijfswageninrichtingen beschikbaar. We bespreken hier de verschillende Renault bedrijfswagens en de mogelijkheden daarvoor en vertellen je vervolgens waarom je bij uitstek zou willen kiezen voor de bedrijfwageninrichtingen van Tecnolam Nederland.

Renault Kangoo

De eerste bedrijfswagen van Renault waar wij een efficiënte bedrijfswageninrichting voor kunnen leveren is de Renault Kangoo. Wij gaan graag met jou aan de slag om jouw wagen zo efficiënt mogelijk in te richten waardoor jij snel van jouw Renault Kangoo een complete mobiele werkplaats kunt maken. Dit is misschien de kleinste van de rij, maar we weten zeker dat je verrast zult zijn over de hoeveelheid ruimte die er wordt gecreëerd.

Bedrijfswageninrichting Renault Kangoo

 • Express / 2697 mm »
 • Express Maxi / 3081 mm »

Renault Trafic

De middelste van de rij is de Renault Trafic. Een stuk groter dan de vorige en een wagen waarbij we ook graag de buitenkant bij de efficiënte bedrijfswageninrichting betrekken. Het is toch handig als je grote platen of een ladder eenvoudig kunt installeren op de bedrijfsbus? Al met al dus de ideale bedrijfsbus om een complete mobiele werkplaats van te maken. Onze bedrijfswageninrichtingen bestaan onder andere uit kasten, lades, stellingen en op maat te maken planken.

Bedrijfswageninrichting Renault Trafic

Bedrijfswageninrichting Renault Trafic

 • L1H1 / 3098 mm »
 • L2H1 / 3498 mm »
 • L2H2 / 3498 mm »

Renault Master

Tenslotte beschikken wij over een aantal standaard bedrijfswageninrichtingen voor de Renault Master. De grootste van de drie wagens en daarom sowieso al geleverd met een ruime laadruimte. Hier kunnen wij creatief op los gaan en ook een op maat gemaakte oplossing bieden die helemaal voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeftes en die van jouw onderneming. Lees nu vooral verder om erachter te komen waarom het investeren in een (nieuwe) bedrijfswageninrichting de moeite waard is en waarom je dat juist bij Tecnolam Nederland zou moeten doen.

Bedrijfswageninrichting Renault Master

 • L1H1 / 3182 mm »
 • L1H2 / 3182 mm »
 • L2H2 / 3682 mm »
 • L2H3 / 3682 mm »
 • L3H2 / 4332 mm »
 • L3H3 / 4332 mm »

Bedrijfswageninrichting voor alle Renault modellen:

We bieden bedrijfswageninrichtingen voor alle renault modellen. Kijk bij het onderstaande rijtje of jouw model aan het bouwjaar voldoet: 

 • Trafic vanaf bouwjaar 2014
 • Master vanaf bouwjaar 2010
 • Kangoo vanaf bouwjaar 2013

Een efficiënte bedrijfswageninrichting biedt jou de mogelijkheid om heel veel gereedschap en voorraden in jouw bedrijfswagen te plaatsen. Zo hoef je minder vaak op en neer te rijden naar een andere locatie om nieuwe voorraden op te halen. Ook als je op zich al over een ruime laadbak beschikt kun je veel meer ruimte creëren met onze oplossingen. Er zijn daarnaast een aantal goede redenen om voor Tecnolam Nederland te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het feit dat je een garantie van maar liefst drie jaar op alle producten kunt ontvangen. Daarnaast zijn wij zelf de producent van de grondstoffen van onze producten waardoor wij goede garanties kunnen bieden als het gaat om onze levertijden. Ook het aanvragen van een offerte kan natuurlijk altijd via de website. Uiteraard bieden we ook technische ondersteuning bij het installeren van de producten, hoewel dit in de regel eenvoudig te doen is middels de bijgeleverde instructies. Tecnolam Nederland heeft een goede reputatie als het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid en kan, als eerste speler op de markt, pogen op een lange voorgeschiedenis.

Contact opnemen is heel eenvoudig: 

Vul direct het contactformulier in of neem telefonisch contact op. Wij sturen je met plezier een catalogus toe en een passende offerte. Dit gebeurt natuurlijk geheel vrijblijvend maar we weten zeker dat je overtuigd zult zijn van de mogelijkheden. Niets hoeft je dus tegen te houden om die eerste stap te zetten. We beschikken overigens ook over een uitgebreide catalogus waarin alle producten duidelijk worden omschreven.

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Renault Kangoo?

  De installatie voor jouw Renault Kangoo wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

  Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Renault Kangoo?

  De garantie op de inrichting van jouw Kangoo is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

  Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Kangoo nabestellen?

  Je kan onderdelen en accessoires via de Renault Kangoo altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

  Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Renault Kangoo?

  De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Kangoo is circa 10 tot 15 dagen.

  Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Renault Master?

  De installatie voor jouw Renault Master wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

  Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Renault Master?

  De garantie op de inrichting van jouw Master is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

  Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Master nabestellen?

  Je kan onderdelen en accessoires via de Renault Master altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

  Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Renault Master?

  De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Master is circa 10 tot 15 dagen.

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief