Skip to main content

Renault Bedrijfswageninrichting

De bedrijfswagens van Renault vormen een kwalitatief goed merk wagens. Er zijn verschillende uitvoeringen met wisselende afmetingen. Voor vrijwel alle uitvoeringen van de Renault bedrijfswagen zijn er efficiënte bedrijfswageninrichtingen beschikbaar. We bespreken hier de verschillende Renault bedrijfswagens en de mogelijkheden daarvoor en vertellen je vervolgens waarom je bij uitstek zou willen kiezen voor de bedrijfwageninrichtingen van Tecnolam Nederland.

Bedrijfswageninrichting Renault Kangoo

De eerste bedrijfswagen van Renault waar wij een efficiënte bedrijfswageninrichting voor kunnen leveren is de Renault Kangoo. Wij gaan graag met jou aan de slag om jouw wagen zo efficiënt mogelijk in te richten waardoor jij snel van jouw Renault Kangoo een complete mobiele werkplaats kunt maken. Dit is misschien de kleinste van de rij, maar we weten zeker dat je verrast zult zijn over de hoeveelheid ruimte die er wordt gecreëerd.
 

Bedrijfswageninrichting Renault Trafic

De middelste van de rij is de Renault Trafic. Een stuk groter dan de vorige en een wagen waarbij we ook graag de buitenkant bij de efficiënte bedrijfswageninrichting betrekken. Het is toch handig als je grote platen of een ladder eenvoudig kunt installeren op de bedrijfsbus?
Al met al dus de ideale bedrijfsbus om een complete mobiele werkplaats van te maken. Onze bedrijfswageninrichtingen bestaan onder andere uit kasten, lades, stellingen en op maat te maken planken.
Allestimento officina mobile per Fiat Fiorino

Bedrijfswageninrichting Renault Master

Tenslotte beschikken wij over een aantal standaard bedrijfswageninrichtingen voor de Renault Master. De grootste van de drie wagens en daarom sowieso al geleverd met een ruime laadruimte. Hier kunnen wij creatief op los gaan en ook een op maat gemaakte oplossing bieden die helemaal voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeftes en die van jouw onderneming.
Lees nu vooral verder om erachter te komen waarom het investeren in een (nieuwe) bedrijfswageninrichting de moeite waard is en waarom je dat juist bij Tecnolam Nederland zou moeten doen.

Bedrijfswageninrichting voor alle Renault modellen:

We bieden bedrijfswageninrichtingen voor alle renault modellen. Kijk bij het onderstaande rijtje of jouw model aan het bouwjaar voldoet: 

  • Trafic vanaf bouwjaar 2014
  • Master vanaf bouwjaar 2010
  • Kangoo vanaf bouwjaar 2013

Een efficiënte bedrijfswageninrichting biedt jou de mogelijkheid om heel veel gereedschap en voorraden in jouw bedrijfswagen te plaatsen. Zo hoef je minder vaak op en neer te rijden naar een andere locatie om nieuwe voorraden op te halen. Ook als je op zich al over een ruime laadbak beschikt kun je veel meer ruimte creëren met onze oplossingen. Er zijn daarnaast een aantal goede redenen om voor Tecnolam Nederland te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het feit dat je een garantie van maar liefst drie jaar op alle producten kunt ontvangen. Daarnaast zijn wij zelf de producent van de grondstoffen van onze producten waardoor wij goede garanties kunnen bieden als het gaat om onze levertijden. Ook het aanvragen van een offerte kan natuurlijk altijd via de website. Uiteraard bieden we ook technische ondersteuning bij het installeren van de producten, hoewel dit in de regel eenvoudig te doen is middels de bijgeleverde instructies. Tecnolam Nederland heeft een goede reputatie als het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid en kan, als eerste speler op de markt, pogen op een lange voorgeschiedenis.

Contact opnemen is heel eenvoudig: 

Vul direct het contactformulier in of neem telefonisch contact op. Wij sturen je met plezier een catalogus toe en een passende offerte. Dit gebeurt natuurlijk geheel vrijblijvend maar we weten zeker dat je overtuigd zult zijn van de mogelijkheden. Niets hoeft je dus tegen te houden om die eerste stap te zetten. We beschikken overigens ook over een uitgebreide catalogus waarin alle producten duidelijk worden omschreven.