Bedrijfswageninrichting Ford

Wij bieden specifieke bedrijfswageninrichtingen aan die helemaal toegespitst zijn op verschillende Ford bedrijfswagens. Zo bieden we onder andere bedrijfswageninrichtingen aan voor de Ford Transit en de Ford Transit Custom. We vertellen je hier graag meer over de verschillende mogelijkheden. Ford bedrijfswagens zijn populair, omdat ze voldoen aan de behoefte van het MKB in het algemeen en omdat ze beschikken over de nodige ruimte. Die ruimte wil je alleen natuurlijk wel zo efficiënt mogelijk inrichten. Lees dus meer over de mogelijkheden.

Ford Connect

Tenslotte is er nog de Ford Transit Connect, waar ook pasklare oplossingen voor beschikbaar zijn. Er zijn natuurlijk lades, kasten en andere praktische opbergmogelijkheden beschikbaar, maar ook tal van interessante accessoires om jouw wagen helemaal mee te perfectioneren. Wat dacht je verder nog van bagagerekken en dakrekken? Zo kun je ook de buitenkant van jouw Ford Transit Connect gebruiken om goederen te vervoeren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Ford Courier

De Ford Transit Courier is de meeste compacte wagen van allemaal. Juist in kleinere wagens is het natuurlijk van belang om het overzicht te houden en voldoende spullen in je wagen kwijt te kunnen. Laat je dus vooral verrassen door de mogelijkheden! En natuurlijk is er ook hier de mogelijkheid om een gratis 3D afbeelding van jouw mogelijke bedrijfswageninrichting te ontvangen. Verander jouw wagen van een bedrijfsbus naar een mobiele werkplaats met de slimme oplossingen van Tecnolam Nederland.

Allestimento officina mobile per Fiat Fiorino

Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom lijkt in de basis natuurlijk op de Ford Transit maar beschikt daarnaast ook over een glijdeur en een achterdeur met twee deuren. Ook voor deze wagen is er de mogelijkheid om deze compleet door Tecnolam Nederland te laten inrichten. Ook is er de mogelijkheid om een rek op het dak van de wagen te plaatsen voor extra opbergruimte.

Ford Transit

Deze wagen is al jarenlang een trouwe medewerker van veel ondernemers. Deze wagen staat erom bekend dat hij heel compact is en eenvoudig in gebruik. Met behulp van de bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam Nederland kun je die compacte ruimte zo efficiënt mogelijk gebruiken. We bieden op maat geraakt kasteninrichtingen voor de muren en een praktische vloer die jouw wagen beschermt tegen slijtage. Wij sturen jou graag een gratis 3D tekening van de mogelijke inrichting toe.

Bedrijfswageninrichting voor alle Ford Bedrijfswagens

Onze systemen werken met de volgende voertuigen:

  • Ford Transit vanaf het bouwjaar: 2014
  • Ford Transit Custom vanaf het bouwjaar: 2012
  • Ford Transit Courier vanaf het bouwjaar: 2014
  • Ford Transit Connect vanaf het bouwjaar: 2014

Samengevat biedt Tecnolam Nederland de meeste efficiënte bedrijfswageninrichtingen voor verschillende types Fords. Zorg dat je zo optimaal mogelijk gebruik maakt van de ruimte in jouw wagen om zo kosten te besparen.

Copyright © 2021 Bedrijfswageninrichtingen Tecnolam Powered by Tecnolam srl CIF IT00665600417