Mercedes  Bedrijfswageninrichting

Een nieuwe bedrijfswageninrichting voor jouw Mercedes

Ook voor een nieuwe bedrijfswagenrichting voor jouw Mercedes kun je terecht bij Tecnolam. Wij bieden mogelijkheden voor zowel de Mercedes Sprinter, de Mercedes Vito en de Mercedes Citan. Iedere van deze wagens heeft eigen mogelijkheden en specifieke behoeftes als het gaat om de inrichting ervan. Deze wagens zijn bijzonder populair bij klusbedrijven en andere zelfstandigen omdat er veel in te vervoeren valt, vooral met de efficiënte bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam.

Bedrijfswageninrichting voor de Mercedes Citan

De Mercedes Citan is een bedrijfsbus die bij uitstek geschikt is voor het rijden in de grote stad. De wagen is relatief compact en daarom kan het voor jou nog prettiger zijn om de wagen efficiënt te laten inrichten. Wij weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor een Mercedes Citan en kunnen jou voorzien van een goed persoonlijk advies waarbij we de voorkeuren van jou als klant vooropstellen. 

Ook aan de veiligheid wordt natuurlijk gedacht, en Tecnolam Nederland biedt de mogelijkheid om veiligheidssystemen aan te brengen waardoor ladingen en voorraden niet kunnen gaan verschuiven tijdens het rijden. We weten zeker dat je verrast zult zijn over de mogelijkheden die worden geboden en hoe efficiënt je jouw bedrijfsbus vervolgens zult kunnen gebruiken.

 

Bedrijfswageninrichting voor de Mercedes Sprinter

Om te beginnen vertellen we je graag wat meer over de specifieke inrichting die we kunnen bieden voor jouw Mercedes Sprinter. In deze wagen kan tot 17 kubieke meter geladen worden. Onze efficiënte en tijdbesparende bedrijfswageninrichting voor deze wagen bestaat onder andere uit lades en laadsystemen voor de nodige opslagruimte. Daarnaast biedt Tecnolam Nederland ook de mogelijkheid om een rek te plaatsen boven de wagen voor extra laadruimte. Verder is er de optie om extra accessoires te plaatsen zoals zeepdispensers, houders voor papieren rollen en transportbanden. Afgaande op het bouwjaar van jouw wagen en de uitvoering ervan zijn er de volgende mogelijkheden:

 
Allestimento officina mobile per Fiat Fiorino

Bedrijfswageninrichting voor de Mercedes Vito

Ook voor een Mercedes Vito kunnen wij een passende bedrijfswageninrichting bieden. Het grote voordeel van deze specifieke wagen is dat je via de achterdeuren Europallets kunt laden in deze wagen. Wij bieden onder andere een waterdichte vloer uit panelen voor jouw bus, waardoor je daar eenvoudig in kunt werken zonder dat de bus wordt beschadigd. Dit kan de levensduur van jouw wagen aanzienlijk verlengen. Ook voor de Mercedes Vito is het natuurlijk mogelijk om deze in te richten met praktische kasten en lades. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Dit kunnen wij jou bieden voor jouw Mercedes Bedrijfswageninrichting

De kunnen je helpen met de complete inrichting voor één van de volgende bussen: 

  • Citan vanaf bouwjaar 2012
  • Sprinter vanaf bouwjaar 2006
  • Vito vanaf bouwjaar 2014

Bekijk nu jouw mogelijkheden via Tecnolam

Kort samengevat biedt Tecnolam Nederland bedrijfswageninrichtingen aan voor allerlei types Mercedes bedrijfswagens. Neem contact op via onderstaand contactformulier en we plannen graag een vrijblijvende afspraak in waarbij we jou kunnen vertellen wat we voor jou betekenen en wij ons kunnen laten informeren over jouw specifieke wensen en behoeftes. Bespaar tijd en geld, want je zult zeker minder vaak op en neer hoeven rijden naar jouw opslagplaats of kantoor. Voor de Citan geldt dat we bedrijfswageninrichtingen leveren voor bussen vanaf het bouwjaar 2012. Voor de Sprinter en de Vito zijn dit respectievelijk 2006 en 2014.

Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Mercedes Bedrijfswagen?

De installatie voor jouw Mercedes wordt door een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving gedaan. Of je kan dit zelf doen.

Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Mercedes?

De garantie op de inrichting van jouw Mercedes bedrijfswagen is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Mercedes nabestellen?

Je kan onderdelen en accessoires voor de Mercedes altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Mercedes Bedrijfswagen?

De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de bedrijfswageninrichting is circa 10 tot 15 dagen.

Copyright © 2021 Bedrijfswageninrichtingen Tecnolam Powered by Tecnolam srl CIF IT00665600417