Bedrijfswageninrichting voor de Citroën

Selecteer jouw model

Met modellen zoals de Berlingo, de Jumpy, de Jumper en de Nemo heeft Citroën vier veelzijdige bedrijfswagens in de aanbieding. Deze bussen zijn betrouwbaar en een goede keuze voor onder andere ambachtslieden, leveranciers en installateurs. 

Met de beste bedrijfswageninrichting kun je de ruimte in je bus optimaal benutten, en ben je nooit meer op zoek naar materiaal of gereedschap. Alles is voortaan netjes geordend en dit zorgt voor een professionele uitstraling naar de klant. Maak van je Citroën bedrijfswagen je mobiele werkplaats!

Bedrijfswageninrichting Citroën Berlingo

CITROËN BERLINGO 2008-18
L1 / 2720 mm
L2 / 2720 mm

CITROËN BERLINGO 2019-heden
L1 / 2785 mm
L2 / 2975 mm

De Citroën Berlingo is de tijdloze klassieker van de Citroën bedrijfswagens. Deze bestelwagen van de nieuwste generatie heeft een laadvermogen van maximaal 1000 kg, wat het een flexibele optie maakt voor elke onderneming. 

Voor de L1 en L2 uitvoeringen biedt Tecnolam verschillende standaard ontwerpen, die zijn aangepast op de laadruimte van de Citroën Berlingo. Ook bieden wij de optie voor een op maat gemaakte inbouw, zodat je samen met een ervaren dealer een inrichting kan ontwerpen die precies aan jouw wensen voldoet. 

Een inrichting van Tecnolam kan bestaan uit onder andere lades, opbergvakken, een uitschuifbare gereedschapskist, stellingkasten, een imperiaal met ladder en nog veel meer. Wij maken gebruik van antislipmatten zodat het materiaal altijd op zijn plaats blijft tijdens het rijden. 

Bedrijfswageninrichting Citroën Jumpy

 

XS / 2925 mm 
M / 3275 mm 
XL / 3275 mm 

De Citroën Jumpy is net een wat grotere variant dan de Berlingo, waardoor een uitgebreidere inrichting kan worden aangeboden. Tecnolam biedt een slim ontwerp dat ieder stukje ruimte van jouw Citroen Jumpy benut. 

We beschikken over enkele standaard opties die wij al hebben geoptimaliseerd aan de hand van de laadcapaciteit van de Citroen Jumpy, maar ook is het een optie een op maat gemaakte inbouw te bestellen. Het grootste gedeelte van de inbouw is gemaakt van robuust staal, zodat dit sterk en onverwoestbaar is.

De bedrijfswageninrichting komt met een handige bevestigingskit zodat je deze zonder problemen kan installeren. 

Bedrijfswageninrichting Citroën Jumper

Citroën Jumper Bedrijfswageninrichting

De Citroën Jumper is een praktische en veelzijdige bedrijfswagen met een grote laadruimte, waardoor je hier een functionele inbouw kan plaatsen. Deze bedrijfswagen is een goede keus voor bijvoorbeeld een loodgieter, schilder, installateur of leverancier. 

Bij Tecnolam kunnen we je helpen de laadruimte zo praktisch mogelijk te organiseren, met slimme planken, lades en opbergvakken en nog veel meer opties. 

Het aanvragen van een 3D offerte is geheel kosteloos, en helpt ons jouw wensen in beeld te brengen.

L1H1 / 3000 MM 
L2H1 / 3450 mm 
L2H2 / 3450 mm 
L3H2 / 4035 mm 
L3H3 / 4035 mm 

Bedrijfswageninrichting Citroën Nemo

L1 / 2513 mm »

De Citroën Nemo werd in 2009 verkozen tot bestelwagen van het jaar, en niet zonder reden. Deze bedrijfswagen is van een meer bescheiden maat, maar biedt genoeg ruimte om de kleinere onderneming goed van dienst te zijn. Met een laadvermogen van maximaal 610 kg is er genoeg ruimte voor een slimme inrichting, zodat de kleinere laadruimte er niet in resulteert t dat het snel rommelig wordt. 

De handige stellingen aan de zijkant met lades, opbergvakken, een gereedschapskist en nog veel meer opties, zorgen voor een praktisch gebruik van jouw bedrijfswagen!

Bedrijfswageninrichting voor alle modellen van Citroën

Onze standaard en op maat gemaakte inrichtingen voor Citroën zijn beschikbaar voor de volgende modellen:

 • Citroën Berlingo vanaf constructiejaar 2008
 • Citroën Jumpy vanaf constructiejaar 2016
 • Citroën Jumper vanaf constructiejaar 2006
 • Citroën Nemo vanaf constructiejaar 2008

De optimale transportfaciliteiten voor jouw Citroën

Of je nu de Nemo, Berlingo, Jumpy of Jumper bedrijfswagen hebt, bij Tecnolam passen we elke inbouw aan zodat hij precies aansluit op het type bus. We bieden verschillende aantrekkelijke standaard modules, maar bieden ook de optie om een op maat gemaakte inbouw te bestellen. 

Een offerte aanvragen

Ben jij op zoek naar een goede bedrijfswageninrichting en denk je dat Tecnolam wel eens de perfecte keuze kan zijn? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij een 3D offerte kunnen optekenen. Samen met een vakkundige dealer creëer je jouw perfecte ontwerp!

Bedrijfswageninrichting Team CTA afbeelding

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief