Skip to main content

Bedrijfswageninrichting Citroën

Met modellen zoals de Berlingo, de Jumpy, de Jumper en de Nemo heeft Citroën vier veelzijdige bedrijfswagens in de aanbieding. Deze bussen zijn betrouwbaar en een goede keuze voor onder andere ambachtslieden, leveranciers en installateurs. 

Met de beste bedrijfswageninrichting kun je de ruimte in je bus optimaal benutten, en ben je nooit meer op zoek naar materiaal of gereedschap. Alles is voortaan netjes geordend en dit zorgt voor een professionele uitstraling naar de klant. Maak van je Citroën bedrijfswagen je mobiele werkplaats!

Bedrijfswageninrichting Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo is de tijdloze klassieker van de Citroën bedrijfswagens. Deze bestelwagen van de nieuwste generatie heeft een laadvermogen van maximaal 1000 kg, wat het een flexibele optie maakt voor elke onderneming. 

Voor de L1 en L2 uitvoeringen biedt Tecnolam verschillende standaard ontwerpen, die zijn aangepast op de laadruimte van de Citroën Berlingo. Ook bieden wij de optie voor een op maat gemaakte inbouw, zodat je samen met een ervaren dealer een inrichting kan ontwerpen die precies aan jouw wensen voldoet. 

Een inrichting van Tecnolam kan bestaan uit onder andere lades, opbergvakken, een uitschuifbare gereedschapskist, stellingkasten, een imperiaal met ladder en nog veel meer. Wij maken gebruik van antislipmatten zodat het materiaal altijd op zijn plaats blijft tijdens het rijden. 

Bedrijfswageninrichting Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy is net een wat grotere variant dan de Berlingo, waardoor een uitgebreidere inrichting kan worden aangeboden. Tecnolam biedt een slim ontwerp dat ieder stukje ruimte van jouw Citroen Jumpy benut. 

We beschikken over enkele standaard opties die wij al hebben geoptimaliseerd aan de hand van de laadcapaciteit van de Citroen Jumpy, maar ook is het een optie een op maat gemaakte inbouw te bestellen. Het grootste gedeelte van de inbouw is gemaakt van robuust staal, zodat dit sterk en onverwoestbaar is.

De bedrijfswageninrichting komt met een handige bevestigingskit zodat je deze zonder problemen kan installeren. 

Allestimento officina mobile per Fiat Fiorino

Bedrijfswageninrichting Citroën Jumper

De Citroën Jumper is een praktische en veelzijdige bedrijfswagen met een grote laadruimte, waardoor je hier een functionele inbouw kan plaatsen. Deze bedrijfswagen is een goede keus voor bijvoorbeeld een loodgieter, schilder, installateur of leverancier. 

Bij Tecnolam kunnen we je helpen de laadruimte zo praktisch mogelijk te organiseren, met slimme planken, lades en opbergvakken en nog veel meer opties. 

Het aanvragen van een 3D offerte is geheel kosteloos, en helpt ons jouw wensen in beeld te brengen.

Bedrijfswageninrichting Citroën Nemo

 

De Citroën Nemo werd in 2009 verkozen tot bestelwagen van het jaar, en niet zonder reden. Deze bedrijfswagen is van een meer bescheiden maat, maar biedt genoeg ruimte om de kleinere onderneming goed van dienst te zijn. Met een laadvermogen van maximaal 610 kg is er genoeg ruimte voor een slimme inrichting, zodat de kleinere laadruimte er niet in resulteert t dat het snel rommelig wordt. 

De handige stellingen aan de zijkant met lades, opbergvakken, een gereedschapskist en nog veel meer opties, zorgen voor een praktisch gebruik van jouw bedrijfswagen!

Bedrijfswageninrichting voor alle modellen van Citroën

Onze standaard en op maat gemaakte inrichtingen voor Citroën zijn beschikbaar voor de volgende modellen:

  • Citroën Berlingo vanaf bouwjaar 2008
  • Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 2016
  • Citroën Jumper vanaf bouwjaar 2006
  • Citroën Nemo vanaf bouwjaar 2008

Of je nu de Nemo, Berlingo, Jumpy of Jumper bedrijfswagen hebt, bij Tecnolam passen we elke inbouw aan zodat hij precies aansluit op het type bus. We bieden verschillende aantrekkelijke standaard modules, maar bieden ook de optie om een op maat gemaakte inbouw te bestellen. 

Direct een offerte aanvragen

Ben jij op zoek naar een goede bedrijfswageninrichting en denk je dat Tecnolam wel eens de perfecte keuze kan zijn? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij een 3D offerte kunnen optekenen. Samen met een vakkundige dealer creëer je jouw perfecte ontwerp!