Bedrijfswageninrichting Mercedes Citan

Bedrijfswageninrichting voor jouw Mercedes Citan.

Als het gaat om de Mercedes Citan dan hebben wij jarenlang ervaringen met het installeren van efficiënte bedrijfswageninrichtingen. Een efficiënte bedrijfswageninrichting draagt bij aan de professionele uitstraling van jouw onderneming. De Mercedes Citan is een praktische bedrijfsbus die veel mogelijkheden biedt voor loodgieters, klussers en andere professionals. Laat ons jou helpen bij het optimaal gebruik maken van deze wagen.

Op deze pagina vertellen we jou om te beginnen waarom je zou willen kiezen voor de bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam. Daarnaast geven we je meer informatie over de specifieke mogelijkheden voor de Mercedes Citan.

Mercedes Citan
tuev.jpg

Wielbasis - COMPACT- 2313 mm 

Wielbasis - LANG- 2697 mm 

Wielbasis - EXTRALANG- 3081 mm 

3 Jaar garantie

TÜV Gecertificeerd

Dit zijn zes redenen om te kiezen voor bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam

Uiteraard zijn wij niet de enige partij op de markt die efficiënte bedrijfswageninrichtingen op de markt kunnen brengen. Toch zijn er een aantal zaken die Tecnolam zich laat onderscheiden van de concurrenten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende voordelen?

 • Om te beginnen leveren wij uitsluitend bedrijfswageninrichtingen van de beste kwaliteit. We houden direct toezicht op de productie van onze grondstoffen en deze zijn bestendig tegen alle Hollandse weersinvloeden.
 • Daarnaast zijn wij dermate overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we een standaardgarantie van maar liefst drie jaar aanbieden. Onze producten zijn gecertificeerd naar de hoogste standaarden.
 • Onze efficiënte bedrijfswageninrichtingen kunnen binnen twee weken bij jou thuis of bij het bedrijf geleverd worden. Je kunt er dus direct mee aan de slag.
 • Niet geheel onbelangrijk is ook dat wij het eerste bedrijf op de markt waren die dit soort bedrijfswageninrichtingen aan ondernemers kan leveren. Zo hebben wij voldoende ervaring in huis.
 • Onze bedrijfswageninrichting zijn helemaal aan te passen aan jouw specifieke wensen en behoeftes. Een persoonlijke aanpak staat centraal en jij moet uiteindelijk met een bedrijfswageninrichting rondrijden die 100% voldoet aan jouw wensen.
 • Tenslotte is het goed om te weten dat je geen professionele ondersteuning nodig hebt om jouw nieuwe efficiënte bedrijfswageninrichting te installeren in jouw bus. Een beetje handige klusser kan dit eenvoudig zelf doen aan de hand van de bijgeleverde instructies.

Bedrijfswageninrichting voor de Mercedes Citan L2

We zetten graag de standaardopties voor dit type bedrijfswagen voor je op een rij. We beschikken over aparte modellen voor de linker- en de rechterzijde van de bus:

>> Wielbasis 2.697 mm

Linkerzijde Bedrijfswageninrichting

Dit zijn de mogelijkheden voor de linkerzijde:

BASIS

COMFORT

LUXE

Rechterzijde Bedrijfswageninrichting

Dan nog de opties voor de rechterzijde van jouw Mercedes Citan:

BASIS

COMFORT

LUXE

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen nood, want wij bieden ook op maat gemaakte oplossingen aan. Wij vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Niets is zo persoonlijk als jouw onderneming en wij denken graag met je mee.

Maak jouw Citan compleet met onze accessoires

Uiteraard is jouw bedrijfsbus nog niet af als je die hebt uitgevoerd met 1 van onze standaardbedrijfswageninrichtingen. Onze accessoires geven jou de mogelijkheid om de bedrijfsbus verder naar wens in te richten.  Bij onze accessoires kun je denken aan verschillende rekken, lades en afscheidingen die van jouw werkbus een unieke mobiele werkplaats kunnen maken. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden voor de Mercedes Citan:

Vraag direct een offerte aan

Hebben we je enthousiast weten te maken over de efficiënte bedrijfswageninrichtingen voor de Mercedes Citan? Dan heb je via het onderstaande formulier de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarbij leveren we ook een 3D tekening zodat jij een duidelijk beeld krijgt van hoe de bedrijfswageninrichting er uit zou kunnen gaan zien. Bij vragen kun je uiteraard altijd eerst telefonisch of via de e-mail contact opnemen. We kijken er naar uit om je te woord te staan!

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Mercedes Citan?

  De installatie voor jouw Mercedes Citan wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

  Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Mercedes Citan?

  De garantie op de inrichting van jouw Citan is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

  Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Citan nabestellen?

  Je kan onderdelen en accessoires via de Mercedes Citan altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

  Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Mercedes Citan?

  De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Citan is circa 10 tot 15 dagen.

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief