Bedrijfswageninrichting Peugeot Partner

Bedrijfswageninrichting voor jouw Peugeot Partner

Een Peugeot Partner vormt letterlijk een partner voor een zzp’er of MKB’er. Het is een bus met een net laadvermogen dat efficiënt kan worden ingericht met behulp van de bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam Nederland. We vertellen je hier graag meer over de mogelijkheden.

 

Voor de Peugeot Partner hebben wij een aantal standaard bedrijfswageninrichtingen in ons assortiment.  Je krijg daarbij zelf voldoende mogelijkheden om het een en ander naar eigen smaak in te richten. Onze standaard bedrijfswageninrichtingen zijn beschikbaar in verschillende varianten, afhankelijk van jouw budget en wensen. Naast de binnenkant, maken we bij Tecnolam Nederland graag ook optimaal gebruik van de buitenkant van de wagen, door daarop bijvoorbeeld rekken te installeren. Onze bedrijfswageninrichtingen omvatten onder andere dus rekken, kasten, lades en handige opbergruimtes voor gereedschappen en voorraden.

Peugeot Partner Bedrijfswageninrichting
Beste prijs garantie

Ontvang altijd de laagste prijs.

3 Jaar garantie

TÜV Gecertificeerd.

Wielbasis 2728 mm 

Waarom wij je bij Tecnolam goed kunnen helpen

Graag vertellen we je nu waarom je zou moeten kiezen voor een bedrijfswageninrichting van Tecnolam Nederland. Er zijn een aantal belangrijke redenen om te kiezen voor de efficiënte bedrijfswageninrichtingen die wij je kunnen bieden, lees ze hier:

We bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week online klantenservice. Zo kunnen we je technische ondersteuning bieden bij het installeren van de producten. Daarnaast staan we altijd klaar om je van een persoonlijk advies te voorzien. Zo proberen wij onze klanten een zo goed mogelijk dienstverlening te geven. Contact op nemen met de klantenservice kan onder andere via het contact formulier dat je op deze site terugvindt of via de telefoon.

Deze dienstverlening vullen we aan met een uitgebreide garantie op onze producten van maar liefst drie jaar. Al onze bedrijfswageninrichtingen zijn weerbestendig dus zelfs bij veel regenval kun je erop vertrouwen. Qua kwaliteit zit je bij Tecnolam Nederland wel goed. Wij zijn zelf leverancier van onze grondstoffen en kunnen daarom direct toezicht houden op het gehele productieproces en de kwaliteit ervan.

Wij waren de eerste op de markt als het ging om het leveren van dit type bedrijfswageninrichtingen. We beschikken over vakkundig personeel dat al ervaring heeft met het inrichten van Peugeot Partner wagens. Zij kennen de specifieke eigenschappen van dit type bedrijfsbussen en kunnen je voorzien van een passend advies.

Hoewel we bij Tecnolam Nederland ook werken met standaard bedrijfswageninrichtingen krijg je zelf uitgebreid de mogelijkheid om de bedrijfswageninrichting naar eigen believen af te werken. Zo kun je de bedrijfswageninrichtingen zo in delen dat die optimaal past bij jouw persoonlijke wensen.

Peugeot Partner L1

>> Wielbasis 2.728 mm

Er zijn een aantal redenen die het lonend maken om te investeren in een goede bedrijfswageninrichting. Om te beginnen kun je dan natuurlijk veel efficiënter gebruikmaken van de beschikbare ruimte. Je kunt letterlijk veel meer meenemen in jouw bedrijfsbus waardoor je ook veel meer opdrachten direct ter plekke kunt uitvoeren. Tenslotte is het ook zeker mooi meegenomen dat je met een professionele, efficiënte bedrijfswageninrichting ook een professionele uitstraling voor jouw bedrijf genereert. Klanten zullen zeker onder de indruk zijn van jouw mobiele werkplaats

Linkerzijde Bedrijfswageninrichting

BASIS

COMFORT 

LUXE

Rechterzijde Bedrijfswageninrichting

BASIS

COMFORT

LUXE

Accessoires voor jouw Peugeot Partner

Direct een prijsopgave aanvragen:

Wij staan altijd klaar voor een persoonlijk gesprek of telefonisch advies. Neem direct op via het contactformulier of per telefoon of vraag snel een offerte aan. Wij sturen je graag de catalogus toen met uitgebreide beschrijvingen van onze verschillende producten. Mocht je toch nog vragen hebben voordat je een offerte laat opmaken dan kan dit natuurlijk ook. Naar aanleiding van onze eerst contact komen we dan graag bij u langs om uw persoonlijke wensen te bespreken en de mogelijke inrichting van jouw Peugeot Partner te laten zien.

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Peugeot Partner?

  De installatie voor jouw Peugeot Partner wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

  Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Peugeot Partner?

  De garantie op de inrichting van jouw Partner is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

  Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Partner nabestellen?

  Je kan onderdelen en accessoires via de Peugeot Partner altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

  Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Peugeot Partner?

  De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Partner is circa 10 tot 15 dagen.

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief