Bedrijfswageninrichting Citroën Jumper

Bedrijfswageninrichting voor de Citroën Jumper

Heb jij gekozen voor een Citroën Jumper als bedrijfswagen voor je onderneming? Goede keus! Deze ruime bedrijfswagen is de perfecte basis voor een functionele bedrijfswageninrichting van Tecnolam. Een geordende mobiele werkplaats draagt bij aan een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat je je gereedschap en materiaal altijd bij de hand hebt. 

We bieden een aantal standaard inrichtingen die over de jaren heen zijn geperfectioneerd. Een gepersonaliseerde inbouw is voor sommige ondernemers een betere optie, omdat zij specifieke vereisten hebben. Elke bestelling bij ons komt met een handige bevestigingskit en handleiding, zodat de montage zonder problemen verloopt.

Na het aanvragen van een offerte bij Tecnolam wordt je gekoppeld aan een professionele dealer, die graag meedenkt over jouw perfecte inbouw. Na het bevestigen wordt je bestelling spoedig bezorgd, zodat je niet te lang hoeft te wachten. Onze producten hebben een garantie van 3 jaar, omdat wij weten dat het de hoogste Italiaanse kwaliteit is! 

Citroën Jumper Bedrijfswageninrichting

Kies direct jouw model:

Wielbasis 3000 mm (L1)

Wielbasis 3450 mm (L2)

Waarom is Tecnolam de beste optie voor de inrichting van je bedrijfswagen?

Gemakkelijk en snel zelf te monteren. Met behulp van de montageset en handleiding is de inrichting zo gemonteerd.

3 jaar garantie. Wij weten dat onze producten van de hoogste Italiaanse kwaliteit zijn, daarom geven wij 3 jaar garantie op elke aankoop.

Advies van experts. Een Nederlandse Citroën dealer begeleidt iedere klant persoonlijk met het ontwerp en mogelijke vragen. Zo weet je dat er altijd een expert met je meekijkt!

Snelle leveringstijd van gemiddeld 10 dagen. Wat het design ook is, onze leveringstijden zijn altijd rond de 10 dagen, zodat je niet te lang hoeft te wachten op de bestelling.

Hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Tecnolam produceert al meer dan 40 jaar sorteersystemen voor bedrijfswagens. Door jarenlange innovatie is het eindproduct altijd van hoge kwaliteit, terwijl de prijs voor iedereen betaalbaar blijft.

Professionele uitstraling. Een bedrijfsbus is als een visitekaartje. Een goed georganiseerde bedrijfswagen met robuuste inrichting zorgt ervoor dat je altijd een goede indruk achterlaat.

Citroën Jumper

Linkerzijde bedrijfswageninrichting

Deze zijde van de bedrijfswagen is ruimer omdat er zich geen schuifdeur bevindt. Het grootste deel van je inbouw zal zich dan ook aan de linkerkant bevinden. Met behulp van montagebeugels en extra bevestigingsonderdelen zit de inrichting stevig vast aan de muur, zodat het ook bij een hobbelige rit niet van zijn plek komt. Geproduceerd van robuust staal, zijn de planken, lades en andere onderdelen onverwoestbaar. We bieden hier onze drie standaardopties: basis, comfort en luxe

Rechterzijde bedrijfswageninrichting

Voor de schuifdeur is de beschikbare ruimte aan de rechterzijde iets kleiner, maar is er nog steeds genoeg plek om een inbouw te plaatsen. De lades en opbergvakken hebben antislipmatten zodat je gereedschap niet kan verschuiven tijdens het rijden. De verstelbare schotten zorgen ervoor dat de kasten een divers gebruik bieden. Ook aan de rechterzijde hebben we drie opties: basis, comfort en luxe.

Maak jouw inrichting af met de bijbehorende accessoires

Citroën Jumper L2

De grotere variant van de Citroën Jumper is de L2, met een wielbasis van 3450 mm. Deze grote bedrijfswagen is een perfecte basis voor een mobiele werkplaats, omdat de ruimte ervoor zorgt dat alles overzichtelijk en geordend blijft.

Linkerzijde

Bij de Citroën Jumper L2 zit er ook geen schuifdeur aan de linkerzijde, dus dit is de kant waar we het grootste gedeelte van de inbouw plaatsen. Door de verstelbare opbergvakken, handige laden en ruime opslagcapaciteit krijgen al jouw materialen en gereedschappen hun eigen plekje. We bieden hier drie standaardopties: basis, comfort en luxe.

Rechterzijde

Door de schuifdeur is de inbouw aan deze kant iets kleiner dan aan de linkerkant. De inbouw is vervaardigd van het sterkste staal en kan daarom wel tegen een stootje. Tegen dagelijk en intensief gebruik is de bedrijfswageninrichting dan ook zeker bestand. Ook hier bieden wij drie standaardopties: basis, comfort en luxe.

Voor een op maat gemaakte inbouw kun je altijd even contact opnemen. Wij denken graag met je mee, alles is mogelijk!

Een offerte aanvragen

Wil jij ook een professionele bedrijfswageninrichting toevoegen aan je bedrijfswagen? Dan ben je bij Tecnolam aan het goede adres. Vul meteen onderstaand formulier in zodat wij in samenwerking met een deskundige dealer een gratis 3D offerte voor je kunnen maken.

Heb je nog vragen of wil je contact opnemen met onze klantenservice? Tijdens kantooruren zijn we telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Bedrijfswageninrichting voor alle type beroepen

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief