Bedrijfswageninrichting Nissan NV200

Is het ook altijd zo’n rommeltje in uw bedrijfswagen? Een bedrijfswageninrichting kan hiervoor uitkomst bieden door de ruimte in uw bestelbus optimaal te benutten. Onze bedrijfswageninrichting voor de Nissan NV200 zorgt ervoor dat al uw gereedschap en materiaal netjes geordend is en zich niet meer door de bus kan verplaatsen.

Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden voor dit model bedrijfswagen, en hoe Tecnolam NL uw onderneming van dienst kan zijn. Voor de Nissan NV200 bieden wij verschillende ontwerpen die de bedrijfsbus omtoveren tot een mobiele werkplaats, wat professionaliteit uitstraalt naar uw klanten.

De inrichtingen zijn zo ontworpen dat er direct efficiënter kan worden gewerkt. Elk model komt met een complete bevestigingskit, verstelbare opbergvakken + laden, en anti-slip matten. De jarenlang ontwikkelde modellen worden geproduceerd in Italië, wat resulteert in de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

tuev.jpg

Wielbasis 2725 mm  L1 

3 Jaar garantie

TÃœV Gecertificeerd

Beste prijs garantie

Wij bieden twee opties: een standaard inbouw voor de Nissan NV200 of een gepersonaliseerde inrichting waarbij het ontwerp geheel in eigen handen ligt. Voor meer informatie kunt u een 3D offerte aanvragen, zonder kosten en geheel vrijblijvend!

Waarom is Tecnolam de beste optie voor de inrichting van uw bedrijfswagen?

Gemakkelijk en snel zelf te monteren. Met behulp van de montageset en handleiding is de inrichting zo gemonteerd.
3 Jaar garantie.  Wij weten dat onze producten van de hoogste Italiaanse kwaliteit zijn, daarom geven wij 3 jaar garantie op elke aankoop.
Advies van experts. Een Nederlandse Nissan monteur begeleidt iedere klant persoonlijk met het ontwerp en mogelijke vragen. Zo weet je dat er altijd een expert met je meekijkt!
Snelle leveringstijd van gemiddeld 10 dagen. Wat het design ook is, onze leveringstijden zijn altijd rond de 10 dagen, zodat u niet te lang hoeft te wachten op de bestelling.
Hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Tecnolam produceert al meer dan 40 jaar sorteersystemen. Door jarenlange innovatie is het eindproduct altijd van hoge kwaliteit, terwijl de prijs voor iedereen betaalbaar blijft.
Professionele uitstraling. Een bedrijfsbus is als een visitekaartje. Een goed georganiseerde bedrijfswagen met robuuste inrichting zorgt ervoor dat u altijd een goede indruk achterlaat.

Nissan Nv 200 L1

Voor de Nissan NV200 L1 (wielbasis: 2725 mm) bieden zowel wij een standaarduitrusting als een op maat gemaakte inrichting geheel naar eigen ontwerp. Een standaard bedrijfswageninrichting kan bestaan uit opbergvakken, lades, wandbekleding en een uitschuifbare gereedschapskist, afhankelijk van welk model u kiest. Extra uitrusting zoals een imperiaal, ladder, vloerbedekking en andere accessoires kunnen uiteraard ook worden meegeleverd. We zetten graag de opties en mogelijkheden even op een rij:

>> Wielbasis 2.725 mm

Linkerzijde bedrijfswageninrichting

De linkerzijde van de inrichting wordt met behulp van bevestigingselementen en montagebeugels aan de wand van uw bedrijfswagen bevestigd. De planken zijn vervaardigd van robuust staal en hebben hierdoor een grote weerstand. De lades en opbergvakken hebben verstelbare schotten en antislipmatten, wat het gebruik zeer divers maakt. De praktische gereedschapskoffer is uitschuifbaar enbeschikt over kleinere opbergvakken, waardoor het vervoeren van kleinere onderdelen niet voor problemen zorgt. We bieden drie standaardopties: basis, comfort en luxe.

BASIS

COMFORT

 

LUXE

Rechterzijde bedrijfswageninrichting

De rechterzijde van de bedrijfswagen is waar zich meestal de schuifdeur bevindt, waardoor de inbouw wat kleiner is dan aan de linkerzijde. Ook hier wordt het ontwerp bevestigd met behulp van montagebeugels en bevestigingselementen. Aan de rechterzijde bieden wij tevens drie standaardopties: basis, comfort en luxe. Voor een op maat gemaakte inbouw kunt u altijd even contact opnemen.

Wij denken graag met u mee, alles is mogelijk! 

BASIS

 

COMFORT

 

LUXE

Stel zelf je Nissan NV 200 samen met onze accessoires

Met alleen een inbouw is uw bedrijfswagen misschien nog niet helemaal af. Ons uitgebreide assortiment aan accessoires voor de bedrijfswagen biedt hiervoor uitkomst. Met onder andere een dakrek, ladder (met ladderrek), laadvloer, wandbedekking en een tal van andere accessoires is overal aan gedacht.

Een offerte aanvragen

Enthousiast geworden over een inrichting van Tecnolam voor uw bedrijfswagen? Vul onderstaand contactformulier aan om kosteloos een offerte met 3D tekening aan te vragen. Een vakkundige dealer kijkt graag met u mee! Heb je andere vragen of wil je een medewerker spreken van onze klantenservice? Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons.

Bedrijfswageninrichting voor alle type beroepen

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief