Laadvloer voor bedrijfswagens

Professionele laadvloer voor bedrijfswagens en busjes

“De laadvloer beschermt jouw bedrijfwagen en zorgt voor stabiliteit van jouw lading!”

Bij Tecnolam Nederland heb je ook de mogelijkheid om professionele vloerplaten in jouw bedrijfsbus te laten installeren. Wij vertellen je hier alles dat je wilt weten over deze vloeren en waarom deze voor jouw bedrijf een meerwaarde kunnen hebben. Ook als het gaat om onze vloerplaten geloven wij in kwaliteit en een uitstekende service en wij zijn overtuigd van de gemakken van dit product.

Inhoudsopgave

tuev-leitertraeger.jpg

Onze vloerplaten worden van topkwaliteit Fins hout gemaakt. De vloer is uit meerdere lagen opgebouwd.

 

Bestel jouw laadvloer op maat en monteer deze gemakkelijk zelf. Bekijk de onderstaande video! 

De bovenlaag
De bovenlaag bestaat uit een dikke laag hars, om zo als antislip te functioneren, maar ook een krachtige beschermlaag tegen beschadiging te bieden. 

De hoeken
De hoeken van de vloerplaten (Met uitzondering van een paar modellen) worden beschermd met een aluminium laag. Om er achter te komen of dit voor jouw model geldt kun je contact opnemen via de onderstaande knop

Wat zijn de voordelen van deze laadvloer?

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het gebruik van vloerplaten in de bedrijfswagen. Allereerst kan het gebruik ervan bijdragen aan het verlengen van de levensduur van het bedrijfsbusje. De vloer ervan wordt namelijk beter beschermd. Je kunt gereedschappen daarnaast praktisch opbergen met behulp van onze vloerplaten.

In 4 punten samengevat: 

 • Maak optimaal gebruik van de ruimte in jouw busje
 • Jouw busje ziet er professioneler en georganiseerder uit
 • Je kan het zelf, gemakkelijk installeren
 • Jouw laadvloer voorkomt slijtage en bestaat uit topkwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit zijn de twee pilaren van Tecnolam. Lees hier meer over ons en waarom we dit doen. 

Waarvan zijn de vloeren gemaakt?

 

Onze vloerplaten zijn gemaakt van 12 mm dik marine fenol multiplex. Dit zorgt ervoor dat onze producten lang meegaan en dat ze effectief kunnen doen wat ze moeten doen. De randen van de vloeren zijn van aluminium gemaakt en alle materialen zijn makkelijk schoon te maken. Bij Tecnolam Nederland stellen wij hoge eisen aan onze leveranciers en wij werken daarom uitsluitend met grondstoffen van de beste kwaliteit.

 • 12 mm dik fenol multiplex
 • Aluminum hoeken en behandeld met anti-slip, anti-schimmel en anti-kras lagen.
 • Makkelijk te reinigen en waterproof. 

De unieke eigenschappen van Tecnolam laadvloer

Goedkope laadvloer op maat voor ieder voertuig
Beste prijs

Direct een offerte aanvragen

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Onze vloerplaten zijn beschikbaar voor de volgende merken:

  Zo kunnen we een breed scala aan ondernemers voorzien van vloerplaten voor in hun bedrijfswagen.

  Ondoordringbaar en antischimmel voor alle merken

  Eerder vertelde we al even over hoe de vloerplaten opgebouwd zijn. Daarnaast hebben de vloerplaten ook nog enkele kenmerken die voordelig zijn voor de gebruiker. Zo zijn de vloerplaten ondoordringbaar en antischimmel, dus een beetje water is geen probleem. Vloerplaten geven jou de mogelijkheid om je bedrijfsbus op een praktische en efficiënte manier in te richten. Onze vloerplaten zijn gemaakt om lang mee te gaan en vormen daarmee een uitstekende investering.

  Veiliger en efficiënter op weg

  Met behulp van de vloerplaten van Tecnolam Nederland kun jij een stuk veiliger en efficiënter de weg op. De vloerplaten geven jouw werkbus een nette uitstraling en geven een hoge mate van professionaliteit weer. Naast onze vloerplaten bieden we ook complete bedrijfswageninrichtingen die opnieuw bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie. Het loont daarom zeker de moeite om gewoon eens contact op te nemen met Tecnolam Nederland en te kijken wat de mogelijkheden zijn die passen binnen het budget voor jouw wagen.

  Veelgestelde vragen:

  Waarom worden de vloerplaten van dit materiaal gemaakt?

  Onze belangrijkste kernwaarden zijn duurzaamheid en veiligheid. We hebben gekozen voor de genoemde materialen omdat die lang meegaan en geschikt zijn voor het doel waarvoor we ze gebruiken. De vloerplaten kunnen nauwelijks beschadigd raken en hebben een mooie professionele uitstraling.

  Is het moeilijk om zelf een laadvloer te installeren?

  Het installeren van de vloerplaten is redelijk voor zichzelf sprekend en kan eenvoudig door een professional gedaan worden in een relatief korte tijd. Het is wel noodzakelijk om hiervoor iemand met enige technische kennis in te schakelen, je kan hier zien hoe je het zelf kan doen.

  Overigens is het wel van belang om de vloerplaten na het installeren te schilderen omdat dit bijdraagt aan het behoud ervan.

  De vloerplaten kunnen eenvoudig via de achterdeur van je busje worden geïnstalleerd en op de vloer worden neergelegd omdat ze op maat gemaakt worden voor jouw bedrijfswagen. Het is tenslotte wel aan te bevelen om de randen zorgvuldig af te dichten met siliconenkit om ervoor te zorgen dat de vloerplaten altijd op hun plek blijven en vastliggen. Als je deze maatregelen in acht neemt dan is er geen enkele reden waarom de vloerplaten niet zelf goed geïnstalleerd kunnen worden voor veilig gebruik.

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief