Bedrijfswageninrichting Ford Transit Connect

Bedrijfswageninrichting Ford Transit Connect

Als je op zoek bent naar een bedrijfswageninrichting voor je Ford Transit Connect dan kun je terecht bij Tecnolam Nederland. Hier leggen we exact uit wat de mogelijkheden zijn voor dit specifieke type bedrijfsbus. Bij Tecnolam Nederland geloven we in een persoonlijke aanpak en daarom bespreken we graag in een persoonlijk gesprek een op maat gemaakte aanpak voor jouw bedrijfsbus. Wij bieden praktische oplossingen voor het efficiënt gebruik van jouw bedrijfswagen en zorgen er daarnaast voor dat die ook betaalbaar zijn.

Waarom zou je eigenlijk willen investeren in een efficiënte bedrijfswageninrichting?

Nou om te beginnen draagt het bij aan de professionele uitstraling van jouw bedrijf. Verder zul je merken dat je veel meer kwijt kunt in je bedrijfsbus, waardoor je minder vaak op en neer hoeft te rijden naar een opslag. Bij Tecnolam Nederland geloven we verder in het bieden van de nodige extra’s, waar we je later meer over zullen vertellen.

tuev.jpg

Wielbasis 2662 mm

Wielbasis 3250 mm 

3 Jaar Garantie

TÃœV Gecertificeerd topkwaliteit

Scherpste Prijs Garantie

Bestel direct van de fabriek

Ford Connect L1

>> Wielbasis 2.662 mm

Linkerzijde inrichting

BASIS

COMFORT

LUXE

 

Rechterzijde inrichting

BASIS

COMFORT

LUXE

Accessoires voor jouw ford transit connect

Bij Tecnolam Nederland kunnen we jou bedrijfswageninrichtingen aanbieden die specifiek zijn toegespitst op de Ford Connect. We hebben verstand van jouw wagen en kunnen jou daarom goed adviseren over de meest efficiënte mogelijkheden voor dit type bedrijfsbus. Bij de verschillende producten kun je denken aan schappen voor specifiek gereedschap, algemene opslagruimtes, rekken en een werkplaats.

Je zult versteld staan hoe je met deze bedrijfswageninrichtingen bijna een complete werkplaats meenemen naar elke klant. Het is natuurlijk een eenmalige investering, maar je verdient dit terug in tijd en efficiëntie.

Een persoonlijke aanpak staat voorop en er zijn verschillende opties voor de Ford Connect. Wij luisteren graag naar jouw specifieke wensen en stemmen onze producten daar zo veel mogelijk op af. Wij denken graag out-of-the box en stellen jouw wensen vast in 1 of meerdere persoonlijke gesprekken.

Binnenkant bekleding
Dak en ladder rek
Accessories

Direct een persoonlijk advies én een vrijblijvende offerte?

Onze producten komen rechtstreeks van de fabrikant

Wij vinden het belangrijk om goede langetermijnrelaties op te bouwen met zowel onze grote klanten en onze kleine klanten. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en leveren de producten rechtstreeks aan de eindklant. Zo zorgen we ervoor dat onze producten als passen bij de wens van de klant en wij ons kunnen houden aan de leveringstermijnen die met de klant zijn afgesproken.

Ook voor onze Ford Connect mogelijkheden maken wij uitsluitend gebruik van onderdelen van de beste kwaliteit. Daarnaast kunnen we door het rechtstreeks leveren van de producten zorgen dat de kosten laag blijven.

Zodra je beschikt over de nieuwe bedrijfswageninrichting kun je beginnen met efficiënter te werken. Je hebt nu een duidelijk overzicht als het gaat om waar jouw gereedschappen en voorraden liggen en je kunt direct aan de slag voor de klant. Je zult verrast zijn hoeveel je nu mee kunt nemen in de bus.

Naast dat je jezelf een hoop zoekwerk kunt besparen kun je jezelf ook tijd en geld besparen doordat je minder op en neer hoeft te rijden. Neem dus vooral eens contact op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Zo zit het met de extra opties van Tecnolam Nederland

Wij willen bij Tecnolam Nederland niet alleen graag de klanten tevreden houden, maar daarnaast ook extra’s bieden. Vraag hier dus zeker naar als je contact opneemt met Tecnolam Nederland. Zo krijg je niet alleen de efficiënte bedrijfswageninrichting die je kunt verwachten maar willen we jou net dat beetje extra meegeven dat jouw bedrijf een professionele uitstraling geeft en laat opvallen tussen de anderen.

We staan voor je klaar. Zo zorgen wij voor tevreden klanten die graag nog eens bij ons terug komen.

Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Ford Connect?

De installatie voor jouw Ford Connect wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Ford Connect?

De garantie op de inrichting van jouw Connect is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Connect nabestellen?

Je kan onderdelen en accessoires via de Ford Connect altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Ford Connect?

De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Connect is circa 10 tot 15 dagen.

Scroll to Top

Ontvang Gratis een offerte:

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief