Bedrijfswageninrichting Opel COmbo

Bedrijfswageninrichting voor jouw Opel Combo

We vertellen je hier graag wat de diverse mogelijkheden zijn voor het (opnieuw) inrichten van de ruimte van jouw Opel Combo. Deze praktische bedrijfsbus wordt nog praktischer met een efficiënte bedrijfswageninrichting van Tecnolam. In principe werken wij met Opel Combo’s vanaf het bouwjaar 2010. Deze prima bedrijfswagen kan gebruikt worden door allerhande ZZP’ers en MKB’ers.

Beste prijs garantie
3 Jaar garantie

TÃœV gecertificeerd

Inhoudsopgave

tuev.jpg

Zo zit het met de bedrijfswageninrichtingen voor de Opel Combo

Wij hebben een aantal standaard bedrijfswageninrichtingen in ons assortiment die specifiek zijn toegespitst op de Opel Combo. Deze zijn vervolgens weer beschikbaar in verschillende varianten. Een actueel overzicht van de mogelijkheden vind je hier. Naast dat we optimaal gebruik maken van de binnenkant van de wagen proberen we ook de buitenkant bij de efficiënte bedrijfswageninrichting te betrekken. De bedrijfswageninrichting kun je afmaken met accessoires naar keus. Zo rij je vervolgens rond in een mobiele werkplaats die je de mogelijkheid biedt om apparatuur en voorraden op een veilige en ordelijke manier op te bergen.

Daarnaast is het goed om te weten dat er voor de Opel Combo ook de mogelijkheid is om een op maat gemaakte efficiënte bedrijfswageninrichting te laten maken. We gaan dan graag persoonlijk met je in gesprek zodat we onze product kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen en de behoeften van je bedrijf.

Wielbasis 2755 mm 

Wielbasis 3105 mm 

Opel Combo L1

> Wielbasis  2.755 mm

Linkerzijde inrichting

BASIS

COMFORT

LUXE

Rechterzijde inrichting

BASIS

COMFORT

LUXE

Waarom jij zou moeten kiezen voor een Tecnolam bedrijfswageninrichting

Er zijn een aantal redenen waarom je zou moeten kiezen voor een efficiënte bedrijfswageninrichting. Allereerst geeft het je de mogelijkheid om meer op te kunnen slaan en te kunnen vervoeren in je bus. Zo hoef je minder vaak ergens anders voorraden op gaan halen en kun je meer klussen ter plekke afhandelen zonder op en neer rijden. Ook als het gaat om de professionele uitstraling van jouw bedrijf kan het hebben van een efficiënte bedrijfswageninrichting bevorderlijk zijn. Kortgezegd kun je met een goede bedrijfswageninrichting ook tijd en geld besparen. En dat is wat je als ondernemer op de eerste plaats wilt, toch?

Tecnolam onderscheidt zich op een aantal punten van andere producenten van bedrijfswageninrichtingen. Om te beginnen is het de eerste partij op de markt die dergelijke efficiënte bedrijfswageninrichtingen kan leveren. Wat ons daarnaast anders maakt dan anderen is dat wij zelf ook producent zijn van de producten die wij leveren. Zo zijn wij niet afhankelijk van externe leveranciers en kunnen we er zo voor zorgen dat we bijtijds kunnen leveren en zelf toezicht hebben op de kwaliteit van ons eindproduct en de grondstoffen.

Verder is het goed om te weten dat de producten van Tecnolam komen met een garantie van maar liefst drie jaar. De producten zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en netjes gecertificeerd volgens de geldende richtlijnen. Daarnaast kan Tecnolam de meeste bedrijfswageninrichtingen al binnen een paar dagen leveren en komen de producten met een duidelijke gebruiksaanwijzing waardoor een beetje handige klusser ze zeker zelf kan installeren. Al met al zijn de Tecnolam efficiënte bedrijfswageninrichting dus de beste keuze voor elke ZZP’er of MKB’er met een Opel Combo.

Bouw jouw ultieme Opel Combo:

Neem gauw contact op voor een gratis offerte

Het aanvragen van een gratis offerte kan eenvoudig gedaan worden via onze website. Als je nog niet helemaal weet wat je wilt, op zoek bent naar maatwerk of een andere vraag hebt kun je ook eerst contact opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij staan je graag te woord. Een offerte aanvragen kan op ieder uur van de dag en we proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen. We kijken er naar uit om van je te horen en met je aan de slag te gaan!

Offerte aanvragen

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Opel Combo?

  De installatie voor jouw Opel Combo wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

  Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Opel Combo?

  De garantie op de inrichting van jouw Combo is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

  Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Combo nabestellen?

  Je kan onderdelen en accessoires via de Opel Combo altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

  Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Opel Combo?

  De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Combo is circa 10 tot 15 dagen.

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief