Skip to main content

Fiat Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting voor jouw Fiat

Bij Tecnolam Nederland bieden wij bedrijfswageninrichtingen aan voor de efficiënte inrichting van verschillende modellen Fiat. Wij vertellen je hier precies wat de mogelijkheden zijn voor verschillende varianten.

De Fiat bedrijfswagens zijn doorgaans van goede kwaliteit en al jarenlang een gevestigde naam in de bedrijfswereld. Dit zijn de verschillende modellen die wij efficiënt kunnen inrichten voor jou, middels een standaardinrichting of middels een op maat gemaakt pakket.

FIAT DUCATO

Als laatste model bespreken we hier ook nog de Fiat Ducato met je. Dit is de grootste bedrijfsbus in onze reeks van Fiat modellen. Als het gaat om de Ducato werken wij met modellen vanaf 2014. Ook van dit model hebben wij specifieke kennis in huis en hebben wij de nodige ervaring. Neem dus direct contact op en laat je verrassen door de mogelijkheden!

FIAT FIORINO

De Fiat Fiorino is een relatief kleine bedrijfsbus en daarmee is het extra belangrijk dat deze zo efficiënt mogelijk ingericht worden. Deze bussen kunnen worden ingericht met onder andere koffers, gereedschapsdozen en schappen. Wij werken in principe met modellen vanaf 2008. Neem dus gauw contact op voor een gratis offerte voor dit model!

Allestimento officina mobile per Fiat Fiorino

FIAT DOBLO’

Graag wijzen we je ook op de specifieke mogelijkheden voor de Fiat Doblo Cargo. Dit is een ruimer model dat bij uitstek geschikt is omgebouwd te worden tot een rijdende, mobiele werkplaats. We werken met dit model met een aantal basisinrichtingen en kunnen daarnaast op verzoek een op maat gemaakte inrichting maken die specifiek voldoet aan jouw wensen en behoeftes. Uiteraard maken we bij het inrichten van de Fiat Doblo Cargo ook gebruik van elementen zoals kasten, lockers, planken en zo verder. We weten zeker dat je verrast zult zijn over de mogelijkheden! We werken met deze wagen met wagens die zijn gebouwd vanaf 2015.


FIAT TALENTO

Nog een ruimer model is de Fiat Talento. Ook bij deze wagen wordt er bij het bedenken en installeren van de efficiënte bedrijfswageninrichting gebruik gemaakt van zowel de binnen- als de buitenkant van de wagen. Aan de hand van de gratis offerte en tekening kun je als ondernemer precies zien hoe je bedrijfswagen ingericht zou kunnen worden. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar onderdelen of gereedschap omdat die allemaal op een vaste plek klaarliggen. Bijkomend voordeel is ook dat je nu minder vaak op en neer hoeft te rijden en meer klussen ter plekke afhandelen. Wij werken met wagens die zijn gebouwd vanaf het jaar 2016.

FIAT SCUDO

Het volgende model is de Fiat Scudo. Ook voor dit model werken wij met handige oplossingen die wij graag in een persoonlijk gesprek aan jou laten zien. De Fiat Scudo is een praktische, ruime bedrijfsbus. Door zoveel mogelijk gereedschap en voorraden op te kunnen slaan in jouw wagen kun je jezelf tijd en geld besparen. Aan de hand van een gratis en vrijblijvend 3D model zie je precies wat Tecnolam Nederland in dit kader voor jou kan betekenen. Neem dus contact op en wij horen graag wat jouw persoonlijke wensen en behoeften zijn.


Bedrijfswageninrichtingen voor alle Fiat modellen

De bedrijfswageninrichtingen voor Fiat zijn te gebruiken met de volgende modellen:

  • Bedrijfswageninrichting voor de Fiat Doblò Cargo vanaf het bouwjaar 2015.
  • Bedrijfswageninrichting voor de Fiat Ducato vanaf het bouwjaar 2014.
  • Bedrijfswageninrichting voor de Fiat Fiorino vanaf het bouwjaar 2008.
  • Bedrijfswageninrichting voor de Fiat Talento vanaf het bouwjaar 2016.
  • Bedrijfswageninrichting voor de Fiat Scudo vanaf het bouwjaar 2007.