Skip to main content

Bedrijfswageninrichting voor Opel

Opel Bedrijfswageninrichting: Verrassend betaalbaar

Als je een Opel busje hebt is de kans groot dat je een Combo, Movano of Vivaro hebt. Deze busjes zijn perfect voor bedrijfsmatig gebruik en voor hardwerkende ondernemers die veel en efficiënt moeten kunnen vervoeren.

Met de modulaire en verrassend betaalbare voertuiginrichting van Tecnolam kun je snel aan de slag. De bedrijfswageninrichting van Tecnolam is gemaakt van topkwaliteit materialen en gaat lang en duurzaam mee. Ook kan het perfect aangepast worden voor jouw Combo, Movano of Vivaro. Benieuwd? Lees meer algemene informatie over onze bedrijfswageninrichting en de veiligheid hiervan. Hieronder lees je meer over de specifieke modellen. Wil je direct een offerte aanvragen? Druk dan op de button!

OPEL COMBO

Als jij een Opel Combo hebt (of wilt aanschaffen) weet je als geen ander hoe ideaal de Combo is voor het vervoeren van goederen of materialen. Dankzij het compacte uiterlijk maar een ruime binnenkant kun je deze auto perfect aan jouw wensen aanpassen. Met  een efficiënte bedrijfswageninrichting kan je helemaal lekker aan de slag. Je kan kiezen voor een standaard inrichting maar ook samen met ons team in overleg gaan voor een inrichting op maat. De kasten en laatjes zijn bewust ingericht dat ze makkelijk te verdelen zijn, voor ultiem gebruiksgemak. Voor het gereedschap wordt er gebruik gemaakt van plastic bakken.  Ook is er de mogelijkheid voor een verplaatsbare bankschroef en draaibare lades, om zo met zo min mogelijk ruimte zo veel mogelijk te kunnen doen. Meer weten? Via de onderstaande button lees jij meer over Combo bedrijfswageninrichting.

OPEL MOVANO

De Opel Movano is voor de grote vervoerders, klussers en ondernemers onder ons. Dit grote busje heeft een enorme laadcapaciteit maar is ook erg aanpasbaar en flexibel. Daarbovenop rijdt dit busje nog erg soepel ook. Maar dit wist je vast al. Wat je waarschijnlijk nog niet wist is het rijke aanbod van Tecnolam voor de bedrijfswageninrichting voor de Opel Movano. 

Tecnolam biedt speciale vloerplaten voor de Opel Movano die jouw laadruimte optimaal beschermen tegen schade. Mooi, nu is de vloer goed beschermd, en de rest? Voor de rest biedt Tecnolam lambrisering van de laadruimte. Hierbij komen er panelen op de zijwanden die het roesten en stootschade voorkomen. Zo behoud jij de restwaarde van je busje en gaat deze zo lang mogelijk mee. De kasten en lades die Tecnolam biedt voor de Opel Movano zijn ingericht met verwijderbare verdelers en hoogwaardige antislipmatten. Meer weten? Gebruik de onderstaande knop om contact op te nemen! 

Allestimento officina mobile per Fiat Fiorino

OPEL VIVARO

De Opel Vivaro behoort sinds 2014 tot de nieuwe line-up van transportwagens van Opel en is verkrijgbaar als bestelwagen met of zonder dubbele cabine. Ook de modules van Tecnolam voor de bedrijfswageninrichting van de Opel Vivaro zijn gemakkelijk aanpasbar. Alle modules zijn voorzien van het bijbehorende bevestigingsmateriaal en zijn zeer eenvoudig zelf te installeren. Zo ontvang jij de inrichting direct van de producten en kun je goedkoop met topkwaliteit bedrijfswageninrichting aan de slag. Natuurlijk begrijpen wij ook het belang van veiligheid en hygiëne. Er is daarom ook een uitgebreide keuze uit accessoires zoals zeepdispensers, papierrolhouders, EHBO-koffers en meer!  Lees hier meer over de bedrijfswageninrichting voor de Opel Vivaro

Benieuwd naar de kosten en wil je meer informatie? Gebruik de onderstaande knop! 


Algemene bedrijfswageninrichting voor de Opel 

Tecnolam biedt voor vele bedrijfswagens een mooi aanbod aan sorteer- en gereedschapssystemen. Daarom zijn al onze systemen voor de Mercedes bedrijfswagen ook compatibel met de volgende modellen: 

  • Opel Combo (Vanaf Bouwjaar 2010)
  • Opel Movano (Vanaf Bouwjaar 2010)
  • Opel Vivaro (Vanaf Bouwjaar 2014)

Jouw bedrijfwageninrichting op maat

Uit onze 40 jaar is gebleken dat de wensen van iedere klant anders zijn. Of het nou de plaatsing is van één kast, of de complete uitrusting die in de Opel geplaatst moet worden, wij snappen dat jij je eigen voorkeur hebt. 

We hebben daarom een team wat je graag assisteert en met je meekijkt. Samen bedenken we een oplossing die wij kunnen leveren en waar jij blij van wordt. Je kan via het onderstaande formulier contact met je opnemen en dan gaan we samen aan de slag. 

Welkom bij Tecnolam!