Bedrijfswageninrichting Citroën Nemo

Bedrijfswageninrichting Citroën Nemo

Op zoek naar een efficiënte bedrijfswageninrichting voor de Citroën Nemo? Dan ben je bij Tecnolam Nederland aan het juiste adres! Deze investering kan verschillende voordelen opleveren en je bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om een complete mobiele werkplaats in te richten. Ook klanten zullen opmerken dat jij bereid bent om te investeren in de professionaliteit van jouw onderneming.

Lees daarom nu verder over de standaardopties voor de Citroën Nemo en waarom je bij uitstek voor de bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam zou willen kiezen.

Wielbasis 2513 mm 

tuev.jpg

De keuze voor Tecnolam is simpel:

Er zijn een aantal belangrijke redenen om te kiezen voor een bedrijfswageninrichting van Tecnolam. We zetten de grootste voordelen voor je op een rij:

 • Al onze producten worden geleverd met een garantie van drie jaar en zijn natuurlijk netjes gecertificeerd.
 • Daarnaast houden wij streng toezicht op de productie van onze bedrijfswageninrichting waardoor wij er zeker van kunnen zijn dat alle producten stuk voor stuk van de beste kwaliteit zijn. Zo kunnen wij garanderen dat de efficiënte bedrijfswageninrichtingen jarenlang mee kunnen gaan en bestand zijn tegen allerlei weertypes.
 • Bedenk je daarnaast dat wij over bijzonder veel expertise beschikken. Wij werken al jarenlang met dit model bedrijfswagens en weten daarom met ideeën te komen waar jij als ondernemer misschien niet gelijk aan zou denken.
 • Een ander groot voordeel is dat je geen professionele ondersteuning hoeft in te schakelen om de efficiënte bedrijfswageninrichting in jouw bedrijfsbus te plaatsen. Dit kun je eenvoudig zelf doen aan de hand van onze handleiding en het kan binnen een paar uur geregeld zijn. Alle noodzakelijke accessoires en gereedschappen worden door ons meegeleverd.
 • Tenslotte is het zo dat je jouw bestelling in principe binnen een week of twee kunt verwachten. Als je dus de knoop hebt doorgehakt dan kun je direct aan de slag met jouw nieuwe investering.
3 Jaar garantie

TÜV Gecertificeerd

Beste prijs garantie

Bedrijfswageninrichting Citroën Nemo L1

>> Wielbasis 2.513 mm

Om te beginnen hebben wij standaardbedrijfswageninrichtingen voor de Citroën Nemo. Wij hebben ze voor je op een rij gezet:

Linkerzijde Bedrijfswageninrichting

We beginnen met opties voor de linkerzijde van de wagen:

BASIS

COMFORT

LUXE

Rechterzijde Bedrijfswageninrichting

De rechterkant van de wagen kan zo worden ingericht:

BASIS

LUXE

Ook op maat gemaakte oplossingen behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.  Samen kunnen we tot de beste bedrijfswageninrichting voor jouw specifieke wagen en bedrijf komen. Neem contact op en laat je informeren over de mogelijkheden!

Kies zelf je accessoires:

Ook hier kan de efficiënte bedrijfswageninrichting worden aangevuld met bijpassende accessoires. Bij het inrichten van jouw Citroën Nemo maken wij graag gebruik van zowel de binnen- als de buitenkant van de wagen. Zo kunnen we aan de buitenzijde rekken installeren waar je ladders op kunt plaatsen. Ook kun je jouw efficiënte bedrijfswageninrichting uitbreiden met onderdelen voor de vloer, waarmee je ook bijdraagt aan de levensduur en kwaliteit van de bus zelf. Tijdens een gesprek vertellen wij graag hoe onze oplossingen jouw persoonlijke ideeën tot uitdrukking kunnen brengen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Al met al moge het duidelijk zijn dat een efficiënte bedrijfswageninrichting jouw bedrijf vele voordelen kan geven. Wie wil er tenslotte niet beschikken over een complete mobiele werkplaats waarbij je meer klussen ter plekke af kunt handelen?

Wij verrassen jou graag met onze opties als je via onderstaande contactmogelijkheid een offerte aanvraagt.  We voorzien je dan ook direct van een 3D-tekening waarop precies te zien is hoe de bedrijfswageninrichting van jouw keuze binnen jouw bedrijfsbus past. Wij geloven in een persoonlijke benadering en daarom gaan we graag samen met jou aan het werk in jouw wagen.

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Citroën Nemo?

  De installatie voor jouw Citroën Nemo wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

  Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Citroën Nemo?

  De garantie op de inrichting van jouw Nemo is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

  Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Nemo nabestellen?

  Je kan onderdelen en accessoires via de Citroën Nemo altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

  Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Citroën Nemo?

  De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Nemo is circa 10 tot 15 dagen.

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief