Bedrijfswageninrichting Peugeot Bipper

Bedrijfswageninrichting voor de Peugeot Bipper

Ben je soms ook gereedschap en materiaal kwijt in je bedrijfswagen? Met een praktische bedrijfswageninrichting is dit verleden tijd! Tecnolam biedt slim ontworpen inrichtingen die ervoor zorgen dat al je materiaal en gereedschap op de juiste plek ligt. Op deze pagina vind je alle mogelijkheden voor de Peugeot Bipper, en lees je wat Tecnolam NL voor je kant betekenen.Ā 

Voor de Peugeot Bipper hebben wij diverse standaard ontwerpen die je bedrijfswagen omtoveren tot een mobiele werkplaats. Doordat je nooit meer ergens naar moet zoeken, werk je veel efficiƫnter, wat voor een professionele uitstraling zorgt. Al onze producten komen met een handige bevestigingskit en handleiding, zodat je de inrichting gemakkelijk kunt installeren. Omdat onze producten in Italiƫ worden gemaakt zijn ze van de meest hoogwaardige kwaliteit, maar nog steeds voor een lage prijs.

Voor de Peugeot Bipper kun je kiezen voor onze standaard inrichtingen, maar ook een gepersonaliseerde inbouw behoort tot onze opties. Voor informatie en om je wensen in beeld te brengen kunt je een 3D offerte aanvragen, zonder kosten en geheel vrijblijvend!

Bedrijfswageninrichting Peugeot Bipper

Inhoudsopgave

tuev.jpg

Wielbasis 3250 mm

3 Jaar garantie

TƜV Gecertificeerd

Waarom is Tecnolam de beste optie voor de inrichting van je bedrijfswagen?

Gemakkelijk en snel zelf te monteren. Met behulp van de montageset en handleiding is de inrichting zo gemonteerd.

3 jaar garantie. Wij weten dat onze producten van de hoogste Italiaanse kwaliteit zijn, daarom geven wij 3 jaar garantie op elke aankoop.

Advies van experts. Een Nederlandse Citroƫn dealer begeleidt iedere klant persoonlijk met het ontwerp en mogelijke vragen. Zo weet je dat er altijd een expert met je meekijkt!

Snelle leveringstijd van gemiddeld 10 dagen. Wat het design ook is, onze leveringstijden zijn altijd rond de 10 dagen, zodat je niet te lang hoeft te wachten op de bestelling.

Hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Tecnolam produceert al meer dan 40 jaar sorteersystemen voor bedrijfswagens. Door jarenlange innovatie is het eindproduct altijd van hoge kwaliteit, terwijl de prijs voor iedereen betaalbaar blijft.

Professionele uitstraling. Een bedrijfsbus is als een visitekaartje. Een goed georganiseerde bedrijfswagen met robuuste inrichting zorgt ervoor dat je altijd een goede indruk achterlaat.

Peugeot Bipper

> Wielbasis 3.250 mm

De Peugeot Bipper heeft een wielbasis van 3250 mm, waar wij onze standaard inrichtingen precies op hebben aangepast. Opbergvakken, wandbekleding, een laadvloer, lades en een uitschuifbare gereedschapskist behoren allemaal tot de mogelijkheden voor de inbouw. Extra accessoires zoals een imperiaal en ladder maken je bedrijfswagen compleet. We zetten graag de mogelijkheden voor je op een rij.

Linkerzijde Bedrijfswageninrichting

De inbouw aan de linkerzijde wordt met behulp van bevestigingselementen en montagebeugels aan de muur van je bedrijfswagen bevestigd. De planken zijn vervaardigd van het sterkste staal en hebben hierdoor een goede weerstand. In de lades en verstelbare opbergvakken gebruiken we antislipmatten, zodat alles netjes op zijn plek blijft liggen. De functionele gereedschapskoffer is uit te schuiven en heeft verschillende maten opbergvakken zodat het vervoeren van kleine onderdelen ook geen probleem is. We bieden drie standaardopties: basis, comfort en luxe.

BASIS

COMFORT

LUXE

Rechterzijde bedrijfswageninrichting

De rechterzijde van de bedrijfswagen is waar zich bij de meeste bedrijfswagens de schuifdeur bevindt, waardoor de inbouw wat kleiner is dan aan de linkerzijde. Met behulp van montagebeugels en bevestigingselementen wordt de inbouw aan de muur bevestigd. Aan de rechterzijde bieden wij ook drie standaardopties: basis, comfort en luxe.

Voor een op maat gemaakte inbouw kun je altijd even contact opnemen. Wij denken graag met je mee, alles is mogelijk!

BASIS

COMFORT

Stel zelf je Peugot Bipper samen met onze accessoires

Een inbouw aan de linker- en rechterzijde is de basis van een goede bedrijfswagen, maar met extra accessoires is het helemaal compleet. Ons veelzijdige aanbod aan accessoires voor de bedrijfswagen biedt onder andere een dakrek, ladder (met ladder rek), laadvloer, jerrycans en nog een tal van andere opties.

Een offerte aanvragen

Enthousiast geworden over een inbouw van Tecnolam voor jouw bedrijfswagen? Vul onderstaand formulier in om kosteloos een offerte met 3D tekening aan te vragen. Wij koppelen je aan een professionele dealer die graag met je meekijkt naar een optimale bedrijfswageninrichting.

Heb je nog onbeantwoorde vragen of wil je een medewerker spreken van onze klantenservice? Tijdens kantooruren zijn we telefonisch en per e-mail bereikbaar.

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief