Bedrijfswageninrichting Opel Vivaro

Bedrijfswageninrichting Opel Vivaro

Bij Tecnolam Nederland bieden we ook de mogelijkheid om jouw Opel Vivaro van een nieuwe bedrijfswageninrichting te voorzien. We vertellen je hier graag over de verschillende opties en specifieke mogelijkheden voor de Opel Vivaro. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het voor jou als vakman belangrijk is om jou Opel Vivaro bedrijfsbus optimaal te kunnen gebruiken. Daarvoor bieden wij praktische en betaalbare oplossingen en wij informeren jou graag over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Een efficiënte bedrijfswageninrichting heeft veel voordelen te bieden die de investering zeker de moeite waard maken. Daarbij kun je onder andere denken aan het efficiënter gebruik maken van ruimtes en het organiseren van de inrichting. Daarnaast houden wij bij Tecnolam Nederland van het verschaffen van extra diensten die onze klanten net dat beetje meer kunnen meegeven. Laat je op de hoogte brengen van de mogelijkheden. Zo zit het met de opties voor de Opel Vivara: 

tuev.jpg

Wielbasis 3098 mm

Wielbasis 3498 mm

3 Jaar Garantie

TÃœV Gecertificeerd

Beste Prijs Garantie

Koop direct van de fabriek.

Direct van de fabrikant & Snel aan de slag

Alle bedrijfswageninrichtingen die wij leveren en alle onderdelen daarvan komen direct bij de fabrikant vandaan. Zo hebben wij een optimale controle over onze voorraden en kunnen wij ervoor zorgen dat we altijd op tijd leveren. Ook kunnen we daardoor de kosten voor onszelf en daarmee dus ook voor de klant laag houden. Wij stellen hoge eisen aan onze leveranciers en verwachten kwaliteit van zowel onze leveranciers als van ons eindproduct. Zo zorgen wij voor tevreden klanten en leveranciers waar we lange termijn relaties mee aan willen gaan.

Na het opnieuw inrichten van jouw bedrijfswagen kun je beginnen met het besparen van tijd en geld. Je weet nu precies waar wat ligt dankzij de praktische inrichting van jouw bedrijfsruimte. Denk daarnaast een aan de tijd die je jezelf kunt besparen doordat je niet meer op en neer hoeft te rijden voor onderdelen. Onze oplossingen zorgen namelijk ook voor het meest efficiënte gebruik van de ruimte waardoor jij meer in je Opel Vivara bedrijfswagen kwijt kunt dan je denkt. Al met al is een nieuwe bedrijfswageninrichting voor jouw Opel Vivara bedrijfsbus van Tecnolam de eenmalige investering zeker waard.

Opel Vivaro L1

>> Wielbasis  3.098 mm

Linkerzijde bedrijfswageninrichting

BASIS

COMFORT

 

LUXE

Rechterzijde bedrijfswageninrichting

BASIS

COMFORT

LUXE

Opties voor bedrijfswageninrichting Opel vivaro

Bij Tecnolam Nederland beschikken wij over bedrijfswageninrichtingen die specifiek zijn afgestemd op de indeling van Opel’s, waaronder dus de Vivara’s. Je kunt hierbij onder andere denken aan het indelen van schappen wanden, vakkenwanden en speciale betimmeringen. Zo kun je zo optimaal mogelijk gebruik maken van jouw Opel Vivara. Bij ons staat de klant centraal en daarom zorgen we ervoor dat wij ons zo goed mogelijk door jou laten informeren over jouw wensen en behoeftes.

We geloven daarnaast in maatwerk en stellen een persoonlijke aanpak met je op. Dit doen we doorgaans in een persoonlijk gesprek waar we ruimschoots de tijd voor nemen of zelfs een serie gesprekken. Zo kunnen de zekerheid creëren dat we een product naar wens afleveren en dat voldoet aan de individuele behoeftes van de ondernemers.

Vloerplaten
Binnenkant bekleding
Dak en ladder rek
Accessoires

Opel Vivaro L2

>> Wielbasis 3.498 mm

Linkerzijde bedrijfswageninrichting

BASIS

COMFORT

LUXE

Rechterzijde bedrijfswageninrichting

BASIS

COMFORT

LUXE

Maak jouw Opel Vivaro helemaal af met de extra mogelijkheden

Binnenkant bekleding
Dak en ladder rek
Accessoires

Naast dat we bedrijfswageninrichtingen die op maat zijn gemaakt kunnen leveren voor jouw Opel Vivaro bieden wij voor onze klanten nog een aantal aanvullende diensten. Onze medewerkers verschaffen je hier graag meer informatie over en vraag er zeker altijd even naar bij het opstellen van de offerte.

Zo kunnen we jou niet alleen voorzien van een goede nieuwe bedrijfswageninrichting maar ook wat extra’s geven dat jouw onderneming net wat meer meerwaarde en professionaliteit kan laten uitstralen.  Bij Tecnolam Nederland willen wij namelijk niet alleen zorgen voor tevredenheid van klanten, maar de verwachtingen graag zelfs overtreffen.

Vraag direct een offerte aan

Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Opel Vivaro?

De installatie voor jouw Opel Vivaro wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Opel Vivaro?

De garantie op de inrichting van jouw Vivaro is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Vivaro nabestellen?

Je kan onderdelen en accessoires via de Opel Vivaro altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Opel Vivaro?

De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Vivaro is circa 10 tot 15 dagen.

Scroll to Top

Ontvang Gratis een offerte:

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief