Bedrijfswageninrichting Citroën Berlingo

De nieuwe bedrijfswageninrichting voor jouw Citroën Berlingo

De Citroen Berlingo is een prima bedrijfsbus die veel ruimte biedt voor het vervoeren van goederen en gereedschappen. De beschikbare ruimte kun je optimaal benutten door een efficiënte bedrijfswageninrichting van Tecnolam te installeren. Een efficiënte bedrijfswageninrichting is weliswaar een flinke investering, maar die verdient zich snel terug dankzij het creëren van extra veel opslagruimte en in feite een complete mobiele werkplaats.

Lees hier alles over de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan voor de inrichting van jouw Citroën Berlingo. Wie weet rij jij binnenkort rond met een efficiënte bedrijfswageninrichting van Tecnolam, wat ook weer bijdraagt aan de professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Wielbasis 2728 mm L1

tuev.jpg
3 Jaar garantie

TÜV Gecertificeerd.

Waarom zou jij kiezen voor Tecnolam?

Tecnolam kan jou als ondernemer een aantal voordelen bieden als het gaat om de levering van jouw bedrijfswageninrichting:

 • Om te beginnen beschikken wij over jarenlange expertise op de markt met specifieke kennis van de Berlingo. Wij waren de eerste partij op de markt in Nederland die dit type bedrijfswageninrichtingen kan leveren.
 • Wij gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit (Geen tot weinig aluminium), die duurzaam zijn en die bestand zijn tegen temperatuurverschillen. Zo investeer je in een bedrijfswageninrichting die jarenlang mee kan gaan.
 • Wij bieden standaard drie jaar garantie op al onze producten. Mochten zich er in die tijd dus problemen voor doen dan kun je altijd weer contact opnemen. Ook zorgen wij er uiteraard voor dat alle onderdelen netjes gecertificeerd zijn.
 • De bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam kunnen helemaal worden aangepast aan jouw specifieke voorkeuren. Hierboven bespraken we al even de accessoires waarmee je de bedrijfswageninrichting tot in detail kunt personaliseren.
 • Onze standaard bedrijfswageninrichtingen kunnen doorgaans al binnen circa tien dagen worden geleverd waardoor jij direct aan de slag kunt.
 • Tenslotte is een groot voordeel van onze bedrijfswageninrichtingen dat je deze eenvoudig zelf kunt installeren. Er worden uitgebreide instructies meegeleverd en je hoeft geen professional te zijn om de werkzaamheden zelf uit te voeren. Uiteraard is er wel altijd de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen.

Bedrijfswageninrichting Citroën Berlingo L1

We vertellen je hier eerst iets over onze basisuitvoeringen voor dit type bedrijfsbus. Deze uitvoeringen zijn er vervolgens weer in verschillende versies.

>> Wielbasis 2.72 mm

Linkerzijde bedrijfswageninrichting

Dit zijn de mogelijkheden voor de linkerkant van de wagen:

BASIS

COMFORT

LUXE

Rechterzijde bedrijfswageninrichting

En zo zit het met onze standaardmodellen voor de rechterzijde van de bus:

BASIS

COMFORT

LUXE

Staat de bedrijfswageninrichting van jouw keuze hier niet tussen? Dat hoeft geen probleem te zijn, want wij kunnen ook op maat gemaakte oplossingen bieden. Graag gaan wij dan met jou om de tafel zitten om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Zo kunnen we met een passende oplossing komen die specifiek is toegespitst op de wensen en behoeftes van jouw wensen als ondernemer en die van je onderneming.

Maak jouw inrichting af met de volgende accessoires

Ook de Citroën Berlingo kan vervolgens helemaal naar smaak worden aangepast. Elke ondernemer is anders en daarom is het belangrijk om een efficiënte bedrijfswageninrichting te creëren die perfect past bij jouw wensen en behoeftes en die van je bedrijf. Accessoires zijn onder meer terug te vinden in de vorm van ladeverdelers, rekken (voor buiten en binnen) en andere opbergmogelijkheden. Een actueel overzicht van de mogelijkheden voor de Citroën Berlingo vind je hier:

Vraag direct een offerte aan voor jouw bedrijfswagen!

Hebben we je interesse weten te wekken? Vraag dan direct een gratis offerte met 3D-tekening aan via het onderstaande contactformulier. Als je eerst nog aanvullende vragen wilt stellen dan kan dit telefonisch of via de e-mail. We vertellen je dan ook alles over onze dealers in Nederland zodat jij direct op gang kunt.

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Citroën Berlingo?

  De installatie voor jouw Citroën Berlingo wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

  Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Citroën Berlingo?

  De garantie op de inrichting van jouw Berlingo is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

  Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Berlingo nabestellen?

  Je kan onderdelen en accessoires via de Citroën Berlingo altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

  Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Citroën Berlingo?

  De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Berlingo is circa 10 tot 15 dagen.

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief