Over ons

Een korte geschiedenis

Tecnolam srl komt van oorsprong uit de provincie Pesaro (Italië) en ligt aan de historische Via Flaminia. Tecnolam produceert al meer dan 40 jaar gereedschap sorteersystemen voor bestelwagens en werkplaatsen.

Tecnolam headquarters
Tecnolam headquarters

De filosofie van Tecnolam

Binnen Tecnolam staat het creëren van kwaliteit centraal. Er wordt daarom alleen met betrouwbare partners gewerkt met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Het eindproduct staat hierdoor altijd centraal.

Voor de eindgebruikers van Tecnolam moet een duurzaam en sterk eindproduct afgeleverd worden. Met deze reden wordt er constant geëxperimenteerd met nieuwe en duurzame materialen, om zo nóg meer duurzaamheid en kwaliteit te kunnen leveren

Een goed product begint met een goed proces. Het volledige productieproces wordt op een complete en autonome manier uitgevoerd. Met het gebruik van complexe en geavanceerde machines is het mogelijk om de volledige focus op innovatie en kwaliteit te leggen. Het is niet voor niets dat Tecnolam één van de weinige Europese bedrijven is die direct aan de eindgebruiker durft te verkopen.

Over de jaren is de productiecapaciteit opgeschroefd en vergoot. Hierdoor kan Tecnolam ook de Europese (en natuurlijk Nederlandse markt) voorzien van topkwaliteit producten. Met het direct verkopen aan de eindgebruiker kan er ook een flinke besparing optreden voor de Nederlandse klant.

ISO 9001 certificate Tecnolam

Italiaanse kwaliteit, door heel Europa

Tecnolam was in 1994 al de trotse bezitter van een ISO 9002 certificaat, op dit moment bezaten maar 5% van de relevante bedrijven dit certificaat. 

Deze vasthoudendheid en innovativiteit is wat Tecnolam kenmerkt. Dankzij de groei van bedrijfswageninrichting als markt wordt ook de kwaliteit van Tecnolam steeds meer een begrip. 

Naast de vaste productielijn biedt Tecnolam nu ook maatwerkoplossingen voor andere merken in deze sector. Om de internationale dienstverlening verder uit te breiden zijn er inmiddels al meerdere internationale fabrieken geopend. De Italiaanse kwaliteit is nu dus beschikbaar in heel Europa.

Met meer dan 6000 actieve klanten en 200 verkooppunten toont Tecnolam de productieve en innovatieve geest waarmee de Nederlandse markt nu direct kennismaakt. 

Ben jij benieuwd naar het aanbod? Lees meer over onze bedrijfswageninrichting.

6.072 Klanten in Europa

286 Verkooppunten in Europa

Door jou de kans te geven om direct van de fabriek te kopen biedt Tecnolam een innovatieve strategie die men internationaal de kans geeft om goedkoper en kwalitatief sterk aan de slag te gaan.  Tecnolam is een echt productie bedrijf die met een decentrale strategie gespecialiseerde onderdelen laat maken om zó te concurreren om nationaal en internationaal niveau. 

Tecnolam

PASSIE VOOR KWALITEIT

Copyright © 2021 Bedrijfswageninrichtingen Tecnolam Powered by Tecnolam srl CIF IT00665600417