Nissan Bedrijfswageninrichting

Commerciële bedrijfswagens van Nissan, zoals de modellen NV200, NV300 en NV400, bieden een betrouwbare basis voor elk bedrijf. Gecombineerd met de bedrijfswageninrichting van Tecnolam ben je als ondernemer overal op voorbereid, en heb je altijd je gereedschap goed georganiseerd. De inbouw kan precies worden aangepast naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende inrichtingen voor de drie meest gebruikte Nissan bedrijfswagens.

NISSAN NV200 Bedrijfswageninrichting

Een vloer voor in de bedrijfswagen, muurbekleding en uitgebreide opties voor opslag van je gereedschap is alles wat je nodig hebt voor dagelijks werk. Dankzij de veilige en goed verdeelde laadcapaciteit is jouw Nissan NV200 al snel de belangrijkste werknemer in jouw bedrijf.

NISSAN NV300 Bedrijfswageninrichting

Haal het meeste uit het grotere volume van de Nissan NV300. Met een op maat gemaakte bedrijfswageninrichting van Tecnolam benut je deze extra ruimte optimaal. Doordat je gereedschap op de juiste plek kan worden opgeborgen, verbetert dit je werktempo en bovendien geeft het je bedrijfsbus een professionele uitstraling.

Allestimento officina mobile per Fiat Fiorino

NISSAN NV400 Bedrijfswageninrichting

Ook voor de Nissan NV400 biedt Tecnolam de meest effectieve bedrijfswageninrichting. De ruime laadcapaciteit biedt het voordeel om je gehele bedrijf gemakkelijk overal met je mee te nemen. Door de veilige en uitgebreide inbouw zijn al de benodigdheden gelijk beschikbaar wanneer je op je werk bestemming aankomt. 

Bedrijfswageninrichting voor alle modellen van Nissan

Onze standaard en op maat gemaakte inrichtingen voor Nissan zijn beschikbaar voor de volgende modellen:

  • Nissan NV200 vanaf constructiejaar 2010
  • Nissan NV300 vanaf constructiejaar 2014
  • Nissan NV400 vanaf constructiejaar 2015
 

De optimale bedrijfswageninrichting voor jouw Nissan

Wij passen de inbouw van elke Nissan bedrijfswagen graag aan naar jouw wensen, maar ook bieden wij de mogelijkheid te kiezen uit onze jarenlang ontwikkelde standaard modules. Ook deze standaard modules kunnen wij aanpassen naar jouw behoeften, zodat we samen een perfecte inbouw ontwerpen.

Vraag direct een offerte aan:

Copyright © 2021 Bedrijfswageninrichtingen Tecnolam Powered by Tecnolam srl CIF IT00665600417