Bedrijfswageninrichting Ford Courier

Bedrijfswageninrichtingen voor de Ford Courier

Op zoek naar een optimale bedrijfswageninrichting voor jouw Ford Courier? Je hoeft niet verder te zoeken want Tecnolam Nederland kan uitkomst bieden. Hier lees je alles over de diverse mogelijkheden voor dit model bedrijfsbus en waarom de bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam de beste optie zijn.

Een efficiƫnte bedrijfswageninrichting biedt jou de mogelijkheid om van jouw bedrijfsbus een complete mobiele werkplaats te maken. Je zult versteld staan over de hoeveelheid voorraden en gereedschap die je nu in je wagen kunt vervoeren. Daarnaast draagt het hebben van een efficiƫnt ingerichte bedrijfswagen bij aan de professionele uitstraling van jouw bedrijf.

tuev.jpg

Wielbasis 2498 mm L1

3 Jaar garantie

TƜV Gecertificeerd

Best Prijs Garantie

Zes redenen om te kiezen voor Tecnolam Bedrijfswgeninrichting

We zetten zes redenen voor je op een rij waarom je voor Tecnolam zou moeten willen kiezen:

  • We leveren al onze producten met een standaardgarantie van drie jaar. Dat zal jou toch een vertrouwd gevoel geven!
  • Al onze bedrijfswageninrichtingen zijn eenvoudig aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en behoeftes en geven je dus vrijheid en flexibiliteit.
  • We kunnen onze producten doorgaans al binnen circa 10 werkdagen bij jou aan de deur leveren. Zo hoef je nooit te lang te wachten en kun je direct bijdragen aan de professionaliteit van jouw organisatie.
  • Wij waren de eerste partij die bedrijfswageninrichtingen van dit type op de markt kunnen brengen. We werken samen met gerenommeerde dealers door heel Nederland.
  • Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij maken uitsluitend gebruik van grondstoffen van de beste kwaliteit en willen dat onze bedrijfswageninrichtingen jarenlang mee kunnen gaan.
  • Tenslotte kun je de efficiĆ«nte bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam heel gemakkelijk zelf installeren in je bedrijfswagen. Wij geven instructies en zorgen dat je over alle materialen beschikt voor de installatie.

Ford Courier L1

Voor de Ford Courier L1 kennen wij zowel standaardbedrijfswageninrichtingen als op maat gemaakt modellen. We zetten de mogelijkheden en verschillende uitvoeringen voor je op een rij:

>> Wielbasis 2.498 mm

Linkerzijde BedrijfswageninrichtingĀ 

Laten we beginnen met de linkerkant van jouw bedrijf bus:

BASIS

COMFORT

LUXE

Rechterzijde BedrijfswageninrichtingĀ 

Zo kan de andere kant worden ingericht:

BASIS

COMFORT

LUXE

Voor onze op maat gemaakt modellen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen. Wij gaan dan graag met je om de tafel zitten en weten zeker dat we tot een passende oplossing kunnen komen die jouw verwachtingen zelfs zal overtreffen.

Maak jouw inrichting af met onze accessoires

Met een bedrijfswageninrichting an sich is jouw Ford Courier natuurlijk nog niet helemaal af. Gelukkig kan Tecnolam diverse accessoires meeleveren die jouw bedrijfswagen helemaal af maken. Voor de inrichting maken we graag gebruik van beide zijdes van de bus waarbij we ook dakrekken en ladderrekken installeren. Andere accessoires bestaan uit panelen voor de vloer, extra kasten en opbergruimtes, ladeverdelers en nog tal van andere specifieke mogelijkheden voor de Ford Courier.

Deze zijn eenvoudig bij te bestellen en worden tegelijkertijd meegeleverd. Uiteraard is er ook achteraf altijd nog de mogelijkheid om specifieke accessoires aan te schaffen. Een overzicht van de mogelijkheden voor dit model vind je hier:

Neem contact op met Tecnolam!

We hopen je te hebben kunnen overtuigen van de mogelijkheden van Tecnolam Nederland. We beschikken over vakkundige dealers door het hele land. Mocht je van tevoren willen weten wat de exacte mogelijkheden zijn dan kun je middels onderstaand contactformulier alvast kosteloos een offerte met 3D tekening aanvragen. Beantwoord hiervoor onderstaande basisvragen.

Ā 

Wil je liever eerst nog het een en ander vragen? Ook dat kan natuurlijk. We staan tijdens kantooruren telefonisch en via de e-mail voor je klaar. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en gaan graag samen met je aan de slag!

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Ford Courier?

  De installatie voor jouw Ford Courier wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

  Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Ford Courier?

  De garantie op de inrichting van jouw Courier is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

  Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Courier nabestellen?

  Je kan onderdelen en accessoires via de Ford Courier altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

  Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Ford Courier?

  De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Courier is circa 10 tot 15 dagen.

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief