Bedrijfswageninrichting veel lades

Een mobiele werkplaats: Hoe stel je jouw ultieme bestelbus inrichting samen?

Introductie

Het grote voordeel van een goed ingerichte bedrijfswagen is dat je direct al je spullen bij de hand hebt. Hierdoor heb je ook een beter overzicht welke spullen je mee hebt of welke spullen je deze klus juist thuis kan laten. Hierdoor kan je sneller en effici√ęnter werken.¬†

Als je jouw werkbus in richt als mobiele werkplaats kan je bij de Belastingdienst een aanvraag indienen voor bijzonder tarief. Dit kan je op jaarbasis voor jouw bedrijf veel geld schelen. Dat is natuurlijk altijd weer mooi meegenomen! Hiervoor gelden natuurlijk wel een aantal regels. Deze worden onderaan het artikel uitgelegd.

In dit artikel gaan we het hebben over:

 • 4 Factoren om op te letten bij het inrichting van een mobiele werkplaats
 • Bedrijfswageninrichting variaties per beroep
 • Belastingregels voor mobiele werkplaatsen

Snel bekijken:

Het samenstellen van een mobiele werkplaats

Je bent een ondernemer en jouw beroep en werkwijze is anders dan die van jouw concullega’s, dit betekent dat jouw mobiele werkplaats er ook anders uit zou zien. T√≥ch willen we je graag 4 belangrijke tips meegeven waar jij op moet letten bij jouw ultieme bestelbus inrichting.¬† Lees hiernaast (of op je mobiel onder) de 4 factoren om op te letten.

4 Factoren om op te letten:

Iedere inrichting is anders

We hebben om je te inspireren wat voorbeelden geselecteerd, maar bij Tecnolam helpen we mensen graag persoonlijk met het vinden van een passende inrichting. In dit artikel nemen we je daarom mee in een hypothetische omgeving. Heb jij een bestelbus die je nu wil laten inrichten? Neem gerust contact op en we helpen je van A tot Z.

Begin bij het begin:

Stel je voor, de afbeelding hiernaast (of onder) is jouw bestelbus? Wat kun jij écht niet missen voor jouw mobiele werkplaats? Er zijn namelijk vreselijk veel accessoires voor bedrijfswagens. Houdt de 4 factoren in je achterhoofd en ga inspiratie op doen! Bij ieder model kun je bijvoorbeeld op onze website de mogelijkheden voor ladekasten en meer zien. 

Wat is belangrijk in jouw beroep?

In het onderstaande overzicht hebben we een kleine selectie gemaakt voor oplossingen die je in het algemeen kunnen helpen met het maken van een passende bestelbus inrichting voor jouw beroep! Feedback is ook altijd welkom, dit mag via info@tecnolamsrl.nl

Bus wandpanelen
Bedrijfswageninrichting Elektricien
Snel bij je spullen kunnen als je op locatie bent.
Bedrijfswageninrichting Loodgieter
Ook zwaar werk op locatie kunnen doen.
Bedrijfswageninrichting binnenzijde
Met goede ledverlichting voor blijvend overzicht
Previous
Next

Laat je inspireren

De foto’s geven je alvast een idee voor de mogelijkheden. Veel ruimte voor gereedschap, het gebruik van bankschroeven (uitschuifbaar of kantelbaar), veel lades of juist veel kleine bakjes voor schroeven. De mogelijkheden zijn oneindig en het is daarom erg belangrijk om er eerst goed over na te denken

Regels belastingdienst mobiele werkplaats

Voor de belastingregels moet je mobiele werkplaats wel aan een aantal eisen voldoen. Het voertuig mag alleen worden gebruikt als werkplaats en dus niet voor privé vervoer, zoals boodschappen en een weekendje weg.  Kijk op Belastingdienst.nl, motorrijtuigenbelasting voor meer informatie hierover.

De mobiele werkplaats op maat

In de vele jaren dat we bij Tecnolam inrichtingen doen schakelen we altijd direct met de ondernemer. Hier komt vaak een unieke inrichting uit die speciaal aan zijn of haar wensen voldoet. In de praktijk betekent dit dat iedere bedrijfswagen anders is en dat jouw mobiele werkplek bij jou moet passen en niet bij de gemiddelde inrichting van een ‚Äė‚Äôtimmerman‚Äô‚Äô. Jij bent uniek en jouw werkwijze is uniek. Wil je hulp bij het inrichten van jouw mobiele werkplek? Of gebruik maken van onze jarenlange ervaring (of die van √©√©n van onze dealers?). Neem dan contact op!¬†

Veelgestelde vragen

Denk aan wat je dagelijks gebruikt en nodig hebt bij je klus. Zorg ervoor dat je hier je inrichting op aan past. Let er ook op dat je het niet te vol maakt en je ruimte overhoud om in je bus te werken.

Houd het overzichtelijk, zodat je kunt zien wat je hebt en wat je eventueel nog moet meenemen. Zorg ervoor dat de inrichting stevig is, zodat niet alles bij de eerste de beste bocht door de bus heen ligt. Probeer ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk gereedschap vervoer in koffers. Dat zorgt ervoor dat het niet zomaar los rondslingert.

Erg belangrijk is ook de veiligheid, dit wordt nog wel eens vergeten. Probeer ervoor te zorgen dat je hoeken afgerond maakt en alles stevig monteert. Laat verder niks los slingeren, wanneer je zelf iets bouwt, houd er dan rekening mee dat dit vaak niet verzekert is. 

In je werkbus moet altijd het noodzakelijke gereedschap zijn om je werk te doen. In de bus moet altijd een werkbank zijn om je werkzaamheden op uit te kunnen voeren. De ‚Äúmobiele werkplaats‚ÄĚ mag alleen gebruikt worden om van werkplek te verplaatsen. Dus niet om even boodschappen te doen of een bezoek af te leggen aan een familielid. Lees meer op de pagina van de belastingdienst.

Scroll to Top

Ontvang Gratis een offerte:

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief