Skip to main content

Peugeot Bedrijfswageninrichting

Bekijk onze inrichtingen voor jouw Peugeot

Peugeot is een betrouwbaar Frans automerk dat in Nederland al lange tijd onverminderd populair is. We bespreken hier de verschillende modellen van Peugeot waarvoor Tecnolam Nederland een passende, efficiënte bedrijfswageninrichting kan leveren. Laat je informeren, vraag eventueel onze catalogus op en wie weet rij jij binnenkort rond in een Peugeot bedrijfswagen die is voorzien van een efficiënte bedrijfswageninrichting van Tecnolam Nederland.

Peugeot Partner Bedrijfswageninrichting

Allereerst bespreken we hier de mogelijkheden van de Peugeot Partner. Dit is de kleinste in de reeks Peugeot bedrijfswagens en daarmee echt een partner voor MKB’ers en ZZP’ers. Wij kunnen jouw Peugeot Partner efficiënt inrichten met behulp van onze kasten en rekken. Je zult verrast zijn met de hoeveelheid ruimte die er wordt gecreëerd. Zelfs van deze kleinste jongen maak je een complete werkplaats op wielen.

Peugeot Expert Bedrijfswageninrichting

De volgende stap is de Peugeot Expert waarvoor wij opnieuw een aantal standaard bedrijfswageninrichtingen in ons aanbod hebben. Wij maken daarbij graag gebruik van zowel de binnenkant als de buitenkant van de Peugeot Expert, waarbij je door middel van het gebruik van rekken bijvoorbeeld ook ladders kunt plaatsen. Het overzicht zorgt ervoor dat je nooit meer naar onderdelen of gereedschap hoeft te zoeken. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan!

Allestimento officina mobile per Fiat Fiorino

Peugeot Bipper Bedrijfswageninrichting

Nu dan de Peugeot Bipper, een bedrijfsbus met een aanzienlijke laadruimte. Wij helpen jou graag met het plaatsen van de juiste lades, kasten en opbergmogelijkheden voor dit model Peugeot. De Peugeot Bipper is een bus met het ideale formaat voor een MKB’er waarin we onvoorstelbaar veel ruimte kunnen creëren. De Peugeot Bipper is daarmee een ideale wagen om een mobiele werkplaats van te maken.


Peugeot Boxer Bedrijfswageninrichting

De Peugeot Boxer is bij verre de grootste bedrijfsbus in de lijn van Peugeot. Waar deze bedrijfsbus dus uit zichzelf al heel veel ruimt biedt, kun je deze nog efficiënter indelen met behulp van de efficiënte bedrijfwageninrichtingen van Tecnolam Nederland. We zetten daarom graag voor je op een rij waarom je zou moeten investeren in een dergelijke bedrijfswageninrichting en waarom je daarbij voor de producten van Tecnolam Nederland wil kiezen.

Bedrijfswageninrichtingen voor alle Peugeot modellen:

Onze bedrijfswageninrichtingen zijn te gebruiken met de volgende modellen:

  • Peugeot Partner vanaf bouwjaar 2012
  • Peugeot Expert vanaf bouwjaar 2007
  • Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 2006
  • Peugeot Bipper vanaf bouwjaar 2008

Een efficiënte bedrijfswageninrichting geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling, meer ruimte en een efficiëntere bedrijfsvoering. Tecnolam Nederland was de eerst op de markt met dit type bedrijfswageninrichtingen. Daarnaast zijn al onze producten van uitstekende kwaliteit. Er wordt standaard een garantie van drie jaar geboden en doordat wij zelf producent zijn van de grondstoffen die nodig zijn voor onze producten kunnen wij eenvoudig direct toezicht houden op het hele proces. Ook goed om te weten is verder dat al onze producten eenvoudig door jouzelf te installeren zijn middels de uitgebreide instructies die worden bijgeleverd. Tenslotte kunnen we je vertellen dat al onze producten weerbestendig zijn wat bijdraagt aan hun betrouwbaarheid. Het aluminium dat wordt gebruikt is van de beste kwaliteit en op professionele wijze ontworpen.


We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Het is erg gemakkelijk om via de website vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dit kan of wel door middel van het contactformulier of via de telefoon. We horen dan graag jouw wensen aan en sturen indien gewenst onze catalogus en een offerte op. Ook staan we altijd open voor een persoonlijk gesprek, bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Leuk om je ontmoeten en we kijken uit naar een volgende uitdaging!

 

Vraag een Gratis Offerte + 3-D tekening aan: