Volkswagen Bedrijfswageninrichting

Een Bedrijfswageninrichting voor jouw Volkswagen:

Beschik jij over een Volkswagen bedrijfsbus die je gebruikt bij jouw dagelijkse werkzaamheden als MKB’er of ZZP’er? Dan heb je er ongetwijfeld belang bij dat deze voorzien wordt van de effectiefste bedrijfswageninrichting mogelijk. Gelukkig kun je daarvoor terecht bij Tecnolam Nederland. Wij bieden efficiënte en betaalbare bedrijfswageninrichtingen aan voor verschillende soorten Volkswagen bedrijfsbussen. Onze bedrijfswageninrichtingen zijn standaard van een uitzonderlijk goede kwaliteit en ze worden uitsluitend geïnstalleerd door onze professionals.

Wij zijn zelf producent van onze eigen producten waardoor wij kunnen garanderen dat we bijtijds leveren en dat alle (eind)producten aan onze hoge eisen voldoen. Wij vinden een persoonlijke relatie met de klant belangrijk en willen onze product zoveel mogelijk personaliseren aan de hand van de specifieke behoeftes van de klant en zijn of haar bedrijf.

Inrichting voor een Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een multifunctionele bedrijfswagen. Zo kan deze gebruikt worden voor allerlei klussen. Wij kunnen bij Tecnolam Nederland de Volkswagen Caddy inrichten met handige ladesystemen en tal van speciale accessoires, variërend van zeepdispensers tot transportbanden. Zowel kleine als grote onderdelen krijgen in jouw Volkswagen Caddy een vaste plek waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar het juiste onderdeel. Wij voorzien jou graag van een gratis 3D tekening waarbij je van tevoren een exact beeld kunt krijgen van hoe de bedrijfswageninrichting er uit kan gaan zien.

Inrichting voor de Volkswagen Transporter 

De Volkswagen Transporter is er in verschillende uitvoeringen, waarvan de T5 en T6 bij verre de meest populaire modellen zijn. Volkswagen Transporters bieden voldoende ruimte en een goede kwaliteit, en met de bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam Nederland zorg je ervoor dat je busje ook netjes blijft. Dit kan bijvoorbeeld door er een praktische vloer in te laten leggen die zorgt dat de Volkswagen Transporter niet beschadigd raakt. Zo veranderen we jouw Transporter zo in een complete mobiele werkplaats. Ook hier is het natuurlijk mogelijk om van tevoren een gedetailleerd plan op te stellen dat geheel kosteloos is en dat we opstellen naar aanleiding van een persoonlijk gesprek waarin je je persoonlijke wensen en behoeftes kenbaar kunt maken.

Allestimento officina mobile per Fiat Fiorino

Inrichting voor de volkswagen crafter

Ook de Volkswagen Crafter kan met behulp van de producten van Tecnolam Nederland tegen een voordelige prijs worden omgetoverd tot een praktische en efficiënte mobiele werkplaats. Jouw Volkswagen Crafter kan worden ingericht met lades en kasten maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om rekken aan de buitenkant van de wagen te plaatsen waardoor je ook aan de buitenkant van jouw bedrijfsauto producten kunt plaatsen. Zo kun je meer meenemen dan ooit en kun je veel meer klussen ter plekke afhandelen. Zo is die nieuwe Volkswagen Crafter bedrijfswageninrichting snel terugverdiend. Wat let je dus om even via het onderstaande contactformulier een aanvraag in te dienen voor een gratis 3D tekening van de potentiele inrichting van jouw wagen? We horen graag van je!

 

De mogelijkheden voor de inrichting van jouw Volkswagen

Al onze bedrijfswageninrichtingen zijn te gebruiken voor:

  • Caddy  vanaf het bouwjaar 2015
  • Transporter vanaf het bouwjaar 2015
  • Crafter vanaf het bouwjaar 2006

Vraag hier direct een offerte aan

Of je nu beschikt over een Caddy of een Crafter, bij Tecnolam Nederland bieden wij gespecialiseerde bedrijfswageninrichtingen die perfect afgestemd kunnen worden op jouw persoonlijke wensen en bedrijfsvoering. Wij werken met Caddys die gebouwd zijn vanaf 2015, Transporters vanaf 2015 en Crafters die in 2006 of later gebouwd zijn. Neem dus gauw contact op voor meer informatie en wie weet rij jij binnenkort rond in een Volkswagen bedrijfswagen met een efficiënte en professionele bedrijfswageninrichting die jouw bedrijf ongetwijfeld vooruit zal helpen.

Copyright © 2021 Bedrijfswageninrichtingen Tecnolam Powered by Tecnolam srl CIF IT00665600417