Accessoires voor bedrijfswageninrichting

Kabelhouder

Praktische volledig aluminium structuur waarmee kabels kunnen worden ondersteund en zowel in de Tecnolam-modules als op de bestelwagen kunnen worden bevestigd.

Jerrycan houder

Handige houder voor vloeistoffen.

 

Rolhouder

Ze zijn verkrijgbaar in twee maten, voor rollen van 250 en 270 mm. Gepoedercoate aluminium structuur, voorzien van een systeem dat het afrollen van het papier voorkomt.

 

Bankschroefhouder

De kantelbare bankschroefhouder is uitgerust met een systeem bestaande uit een gaszuiger en een snelvergrendelingssysteem en is gemaakt van gepoedercoat staal voor een uitstekende weerstand. Het kenmerk is dat het mogelijk is om een ​​bankschroef in elke deur van het busje te hebben, zonder de steun van het meubilair nodig te hebben.

 

In hoogste verstelbare bankschroefhouder

Praktische in hoogte verstelbare steun die in de kantelbare bankschroefhouders wordt geplaatst voor een betere sterkte bij het gebruik van de bankschroef.

Verhoging bankschroef

Bankschroefklem (Voor roteren)

Praktische ondersteuning van gegalvaniseerd staal dat rotatie in elke positie en relatieve klemming van de bankschroef mogelijk maakt door de twee praktische handgrepen. Kortom: Hiermee kun je de bankschroef draaien.

Bankschroef

In 110 mm gelast staal inclusief klemmen.

 

Jerrycanhouder van ijzer (20L)

Aluminium tankhouder inclusief 20L ijzeren tank / jerrycan geschikt voor transport van olie of brandstoffen.

Koffer Houder

De kit moet worden aangebracht in de open wielkastafdekkingen en bestaat uit een vergrendelbare shuttle, een rail tegen de zijkant. Met de shuttle kun je de koffers aan de zijkant van de wielkastafdekking geblokkeerd houden, waardoor beweging wordt voorkomen. Het voordeel is dat het geschikt is voor koffers van verschillende afmetingen.

 

Anti tril set

Voor het tegengaan van trillingen.

Afneembare schuif

Afneembare schuif voor zware ladingen, bruikbaar voor generatoren, Tecnolam-materiaal en voor elke andere lading die u uit de bestelwagen wilt halen. Afzuiging van 900 mm en capaciteit van 230 kg.

 

Zeepdispenser

Verdeler voor vloeibare zeep met praktisch bevestigingssysteem op de carrosserie. Hygiënisch en professioneel. 

Brandblusser (Poeder) voor bedrijfswagens

Poederbrandblusser van 2 KG of 4 KG. Je weet nooit wanneer je ‘m nodig hebt, maar je bent blij wanneer je er een hebt! 

Stalen kist (gegalvaniseerd)

Beschikbaar voor open bestelwagens.

EHBO Koffer

Koffer in overeenstemming met eerste hulp richtlijnen, en voorzien van een frame dat op het busje is bevestigd, waaruit u de koffer indien nodig gemakkelijk kunt verwijderen. Het is uitgerust met alles wat nodig is voor eerste hulp.

 

Gereedschapspaneel

Geperforeerde gereedschapspanelen met haken, verkrijgbaar in twee maten, kunnen aan de zijkanten van Tecnolam-producten of aan de wanden van de bestelwagen worden bevestigd. De haken zijn afzonderlijk verkrijgbaar in sets van 10 haken.

Frame voor het kantelen van laden

Frame voor kantelbare laden van plaatstaal.

Kast met kantelladen

Met de Tecnolam ladekasten met kantelbare lades kunt u alle soorten kleine onderdelen veilig opbergen en de inhoud zichtbaar maken dankzij de transparante lades. De lades zijn verkrijgbaar in 4 maten die naar wens met elkaar gecombineerd kunnen worden. Alle lades zijn afneembaar en voorzien van een veiligheidsslot.

 

9 Losse kantelladen (Ook in 4,5 en 6 beschikbaar)

9 kiepladen 101 H. 76 mm met sluitstang om te voorkomen dat ze opengaan! 

 

Brandblushouder

Een houder voor brandblusser(s).

 

Laadbalk voor verankering

Praktisch systeem waarmee u elk type lading aan de bestelwagen kunt verankeren. De gegalvaniseerde stalen constructie, verkrijgbaar in staven van 3 meter, kan ook op maat worden gemaakt op maat van de klant. De nylon banden met ratelstang hebben een capaciteit van 4.000 kg en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.

bevestigingsriem

Een krachtige riem voor het bevestiging of vastmaken van diverse materialen.

Aluminium laadbalk

Aluminium draagstang te bevestigen aan de carrosserie geschikt voor het bevestigen van zware ronde draagstangen en haakriemen.

Bevestigingsring

Bevestigingsring voor aluminium draagstang.

Pijpklemmen

Klemmen voor buizen etc. met D \ 14-125 mm.

 

Riem met haak

Riem met haak voor aluminium draagstangen.

Verstelbare laadstop

Met de lasthoudstangen kunt u het materiaal gemakkelijk in de laadruimte van de bestelwagen vergrendelen en dankzij hun rubberen coating beschadigen ze het materiaal niet en garanderen ze een goede grip tijdens transport. Aan het uiteinde zijn ze uitgerust met een veersysteem waarmee u ze eenvoudig kunt bevestigen en losmaken langs de speciale rails aan de boven- en onderkant van de bestelwagen.

Wij helpen je om je bedrijfswageninrichting compleet te maken

Copyright © 2021 Bedrijfswageninrichtingen Tecnolam Powered by Tecnolam srl CIF IT00665600417