Bedrijfswageninrichting Nissan NV 300

Bedrijfswageninrichting voor de Nissan NV300

Ben je op zoek naar een functionele bedrijfswageninrichting voor je Nissan NV300 ? Bij Tecnolam kunnen we voor iedere ondernemer een gepaste oplossing bieden. 

Al je gereedschap en materialen kunnen op deze manier goed geordend worden, zodat je nooit meer op zoek bent naar specifieke onderdelen.

 

De Nissan NV300 is een ruime bedrijfswagen, onze inrichtingen benutten deze ruimte dan ook goed. Met behulp van een functionele inbouw heb je altijd een mobiele werkplaats bij je, waar je ook bent. Elke inbouw bestaat uit een complete bevestigingskit, verstelbare opbergvakken + laden, en anti-slip matten.

Onze inrichtingen worden geproduceerd in Italië, waar ze na jarenlange ontwikkeling van de hoogste kwaliteit zijn. We hebben een aantal slim ontworpen standaardformules, maar ja kan ook altijd een op maat gemaakte inrichting laten ontwerpen aan de hand van een 3D offerte. 

Wielbasis 3098 mm
L1H1 / 3098 mm » L1H2 / 3098 mm »

Wielbasis 3498 mm
L2H1 / 3498 mm » L2H2 / 3498 mm »

Bedrijfswageninrichting Nissan NV 300
tuev.jpg
3 Jaar garantie

TÃœV Gecertificeerd

Beste prijs garantie

Bespaar flink en ontvang een scherpe prijs op topkwaliteit!

Waarom is Tecnolam de beste optie voor de inrichting van je bedrijfswagen?

 • Gemakkelijk en snel zelf te monteren. Met behulp van de montageset en handleiding is de inrichting zo gemonteerd.
 • 3 jaar garantie. Wij weten dat onze producten van de hoogste Italiaanse kwaliteit zijn, daarom geven wij 3 jaar garantie op elke aankoop.
 • Advies van experts. Een Nederlandse Nissan dealer begeleidt iedere klant persoonlijk met het ontwerp en mogelijke vragen. Zo weet je dat er altijd een expert met je meekijkt!
 • Snelle leveringstijd van gemiddeld 10 dagen. Wat het design ook is, onze leveringstijden zijn altijd rond de 10 dagen, zodat je niet te lang hoeft te wachten op de bestelling.
 • Hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Tecnolam produceert al meer dan 40 jaar sorteersystemen voor bedrijfswagens. Door jarenlange innovatie is het eindproduct altijd van hoge kwaliteit, terwijl de prijs voor iedereen betaalbaar blijft.
 • Professionele uitstraling. Een bedrijfsbus is als een visitekaartje. Een goed georganiseerde bedrijfswagen met robuuste inrichting zorgt ervoor dat je altijd een goede indruk achterlaat.

Nissan Nv 300 L1

>> Wielbasis 3.098 mm

Een complete bedrijfswageninrichting voor de Nissan NV300 (wielbasis: 3098 mm), bestaat onder andere uit opbergvakken in alle soorten en maten, lades, wandbekleding en een laadvloer. Je kunt hierbij kiezen uit een door ons ontworpen standaardinrichting of een zelf ontworpen inrichting, geheel naar eigen inzicht. Extra uitrusting zoals een imperiaal en een ladderrek kunnen op het dak van je bedrijfswagen worden geïnstalleerd. Wij bieden ook verschillende extra accessoires zoals onder andere een rail voor ladingzekering, jerrycans, dakdragers en nog veel meer.

Linkerzijde bedrijfswageninrichting

De linkerzijde van de bedrijfswagen is meestal de zijde waar zich geen deur bevindt. Hierdoor is er veel ruimte die wij graag zo functioneel mogelijk benutten. De inrichting is bevestigd aan de muur met montagebeugels en extra bevestigingselementen. De lades en planken zijn erg sterk omdat ze worden geproduceerd van robuust staal, de weerstand hiervan is dan ook hoog. 

De lades en opbergvakken hebben verstelbare schotten en antislipmatten, wat het gebruik zeer divers maakt. Een uitschuifbare gereedschapskoffer is een optie voor het vervoeren van kleinere onderdelen en gereedschap. We bieden hier drie standaardopties: basis, comfort en luxe.

BASIS

COMFORT

LUXE

Rechterzijde bedrijfswageninrichting

Meestal bevindt zich aan de rechterzijde van een bedrijfswagen de schuifdeur, waardoor het bruikbare gedeelte wat kleiner is dan aan de linkerzijde. De inrichting wordt hier eveneens bevestigd met veilige montagebeugels en bevestigingselementen. Ook aan de rechterzijde bieden wij de drie standaardopties: basis, comfort en luxe.

BASIS

COMFORT

LUXE

Voor een op maat gemaakte inbouw kun je altijd even contact opnemen. Wij denken graag met je mee, alles is mogelijk!

Stel zelf je Nissan NV300 samen met onze accessoires

Een bedrijfswageninbouw vormt de basis voor een goede mobiele werkplaats, maar misschien heb je nog wat extra’s nodig. Wij bieden een uitgebreide selectie van handige accessoires met onder andere een imperiaal, ladder, ladder rek, laadvloer, en wandbekleding.

Een offerte aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfswageninrichting van Tecnolam? Met behulp van onderstaand formulier brengen wij je wensen in beeld en kunnen wij kosteloos een offerte met 3D offerte opstellen. Wij koppelen een deskundige dealer aan elke cliënt, zodat er altijd een professional met je meekijkt.

Heb je aanvullende vragen of wil je contact opnemen met onze klantenservice? Tijdens kantooruren zijn we telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Bedrijfswageninrichting voor alle type beroepen

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief