Bedrijfswageninrichting Fiat Doblò

Bedrijfswageninrichting Fiat Doblò

De Fiat Doblo is een prima bedrijfswagen die bijzonder geschikt is voor aannemers, loodgieters en andere dienstverleners. Nog beter wordt deze wagen met behulp van een nette en efficiënte bedrijfswageninrichting van Tecnolam. Dit is natuurlijk een investering, maar met de producten van Tecnolam weet je dat je kwaliteit in huis haalt en de mogelijkheid hebt om je van je bedrijfswagen een complete mobiele werkplaats te maken.

Graag vertellen we je nu wat de voordelen van Tecnolam zijn, wat de specifieke mogelijkheden voor de Fiat Doblo zijn en hoe je zo snel mogelijk een offerte aan kunt vragen.

Bedrijfswageninrichting Fiat Doblo
tuev.jpg

Wielbasis 2755 mm

Wielbasis 3105 mm

3 Jaar garantie

TÜV Gecertificeerd

Best Prijs Garantie

Bestel direct van de fabriek en ontvang een scherpe prijs

Waarom ook jij voor Tecnolam kan kiezen 

Er is in Nederland een veel keuze uit de grote markt voor bedrijfswageninrichtingen. Waarom zou je dan vanuit die opties voor de bedrijfswageninrichtingen van Tecnolam kiezen? Wij zetten een aantal voordelen op een rij:

  • Je kunt snel over onze bedrijfswageninrichtingen beschikken. Over het algemeen is de nieuwe bedrijfswageninrichting binnen 15 werkdagen geleverd en gemonteerd in Nederland. 
  • Al onze producten zijn van de beste kwaliteit en gemaakt van duurzaam materiaal dat weerbestendig is en dat erop gemaakt is om jarenlang mee te gaan.
  • Wij bieden een garantie van drie jaar op al onze producten en zorgen er uiteraard voor dat die allemaal netjes gecertificeerd zijn en blijven.
  • Bedrijfwageninrichtingen van Tecnolam bieden je de mogelijkheid om de gehele wagen naar eigen wens in te richten. Dit kan met de bijgeleverde accessoires die we verderop nader met je zullen bespreken.
  • Tenslotte niet geheel onbelangrijk: Wij waren de eerste partij op de markt in Nederland die dit soort efficiënte bedrijfswageninrichtingen kan leveren. Zo beschikken wij dus over jarenlange expertise.

Bedrijfswageninrichting voor de Fiat Doblò L1

Dit zijn de standaardbedrijfswageninrichtingen die wij in ons assortiment hebben voor de Fiat Doblo L1. We maken hierbij gebruik van de linker- en de rechterzijde van de wagen en, in overleg met jou, zijn er ook veel andere opties. Bekijk hieronder daarom ook eventuele accessoires. Hieronder vind je de specifieke modellen:

>> Wielbasis 2.755 mm

Linkerzijde Bedrijfswageninrichting

BASIS

COMFORT

LUXE

Rechterzijde

Bedrijfswageninrichting

BASIS

COMFORT

LUXE

Accessories voor jouw bedrijfswagen

Om de standaardbedrijfswageninrichtingen of op maat gemaakte modellen helemaal af te ronden kun je gebruik maken van tal van accessoires die specifiek zijn afgestemd op de Fiat Doblo L1. Wat dacht je bijvoorbeeld van dakrekken, ladderrekken, tussenschoten voor in lades en panelen aan de wand? Hieronder vind je een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Vraag nu direct een offerte aan!

Een efficiënte bedrijfswageninrichting draagt bij aan het professionele imago van jouw bedrijf. Daarnaast heb je nu de mogelijkheid om van jouw werkbus een complete mobiele werkplaats te creëren. Al jouw voorraden en gereedschappen heb een eigen vaste plek en je kunt nu meer meenemen dan je zou verwachten. Dat scheelt op de lange termijn veel tijd en geld.

 

Interesse gekregen? Via het onderstaande contactformulier kun je een offerte aanvragen voor het opnieuw inrichten van jouw Fiat Doblo. Aan de hand van de vermelde informatie maken wij een 3D tekening van de mogelijke inrichting zodat jij een duidelijk beeld hebt van de mogelijkheden. Nog niet helemaal zeker over wat voor jou de beste oplossing is? Neem dan vooral even contact op via de klantenservice. Dit kan telefonisch tijdens kantooruren. We staan je graag te woord!

Bedrijfswageninrichting voor alle type beroepen

  Locatie van inrichting*:
  Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

  Laadvloer / Vloerpanelen*:

  Wandbekleding Bedrijfsbus*:
  Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

  Dakdrager*:
  JaNee

  Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
  JaNee

  Hoe mogen we contact opnemen?:
  Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

  Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
  OchtendMiddagGeen voorkeur

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief

  Wie doet de installatie van de inrichting in mijn Fiat Doblò?

  De installatie voor jouw Fiat Doblò wordt door Tecnolam zelf gedaan of een betrouwbare installateur in jouw directe omgeving.

  Hoe lang is de garantie op de inrichting van mijn Fiat Doblò?

  De garantie op de inrichting van jouw Doblò is 36 maanden, oftewel, 3 jaar.

  Kan ik onderdelen of accessoires voor mijn Doblò nabestellen?

  Je kan onderdelen en accessoires via de Fiat Doblò altijd nog nabestellen via de lokale dealer of onze online kanalen.

  Wat is de gemiddelde levertijd van de bedrijfswageninrichting voor mijn Fiat Doblò?

  De gemiddelde levertijd voor alle onderdelen van de Doblò is circa 10 tot 15 dagen.

  Scroll to Top

  Ontvang Gratis een offerte:

   Locatie van inrichting*:
   Alleen rechterzijdeAlleen linkerzijdeComplete inrichtingAnders

   Laadvloer / Vloerpanelen*:

   Wandbekleding Bedrijfsbus*:
   Geverfde wandpanelenPolypropyleenGeen

   Dakdrager*:
   JaNee

   Dakdrager + Ladderhouder/lift*:
   JaNee

   Hoe mogen we contact opnemen?:
   Via de EmailTelefonischGeen voorkeur

   Welk dagdeel mogen we contact opnemen?:
   OchtendMiddagGeen voorkeur

   Ik ga akkoord met de Privacy Policy (*)Ik wil nieuwe innovaties en veranderingen van Tecnolam ontvangen via de nieuwsbrief